Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινά το “Music School”

Ξεκινά το “Music School”

Περισσότερα από 40 παιδιά θα διαγωνιστούν προσπαθώντας να κερδίσουν μία από τις 16 θέσεις “φοίτησης” στο «Music School» του MEGA.

Το επόμενο σαββατοκύριακο λοιπόν, όσα από τα παιδιά έχουν περάσει επιτυχώς από τα casting θα βρεθούν μπροστά στους Βαγγέλη Γερμανό, Γιώργο Θεοφάνους, Ευρυδίκη και Demy, προσπαθώντας να βρεθούν μέσα στη «μουσική ακαδημία», όπως την αποκαλούν στο κανάλι της Μεσογείων.

Οι κάμερες για το talent show με παιδιά, χωρίς να υπάρχει διαδικασία αποχώρησης από αυτό, θα πιάσουν δουλειά το επόμενο Σάββατο. Έως τώρα έχουν περάσει 40 περίπου παιδιά και οι «δάσκαλοι» και κριτές, μαζί με αρκετά ακόμα πρόσωπα από το χώρο της μουσικής και του θεάματος θα αποφασίσουν ποια θα είναι τα 16 παιδιά που θα μπουν στο «Music School».

Η επιλογή δηλαδή δεν θα γίνει μόνο από τους 4 κριτές, αλλά και από αρκετά ακόμα πρόσωπα, όπως θα γίνεται και στα επόμενα επεισόδια που θα πρέπει να κρίνεται ποιο από τα παιδιά τραγούδησε καλύτερα. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τα 16 μαγνητοσκοπημένα επεισόδια με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από το MEGA τον ερχόμενο Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The Music School: Mega-λες προσδοκίες…

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το «Music School»

Δεν θα πιστεύετε ποιο πρόσωπο θα καθίσει δίπλα στον Γιώργο Θεοφάνους στο «Music School»!

Αυτοί είναι οι κριτές του «Music School»

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε