Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Your Face Sounds Familiar κάνει επιτέλους πρεμιέρα και στον ΑΝΤ1 τρέχουν

Το Your Face Sounds Familiar κάνει επιτέλους πρεμιέρα και στον ΑΝΤ1 τρέχουν

Μετά από δύο αναβολές, το Your Face Sounds Familiar ετοιμάζεται να πάρει θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ελπίζοντας να παραμείνει στον αέρα. Λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζομένους της παραγωγής η πρεμιέρα του αναβλήθηκε δύο φορές, αλλά μετά τους απαιτούμενους ελέγχους και ακολουθώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας χθες έγινε το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου.

Έτσι επίσημα ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι το Your Face Sounds Familiar κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 21:00 με σκοπό «να δώσει στα βράδια μας λάμψη, μαγεία και χαρά. Το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων με τη μοναδική Μαρία Μπεκατώρου και τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή, έρχεται με εκρηκτική διάθεση! 

Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής επιστρέφουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών και ανατρεπτικά ντουέτα.»

Να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχουν αποχωρήσεις και ότι το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Επιθυμία μάλιστα της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι να… τρέξουν τα γυρίσματα ώστε να μην αναβληθεί η προβολή του αν… ο μη γένοιτο… υπάρξει νέο κρούσμα στην πολυπληθή παραγωγή του. Έτσι προγραμματίζεται να γίνει γύρισμα και στα τέλη της βδομάδας, με σκοπό να γίνουν δύο ακόμα την επόμενη ώστε να είναι προετοιμασμένοι… για παν ενδεχόμενο…!

Αυτή την Κυριακή λοιπόν, 28 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ, η Μαρία Μπεκατώρου θα καλωσορίσει κριτές, διαγωνιζόμενους αλλά και τηλεθεατές… με σκοπό να περάσουν όλοι καλά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις