Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

To «Dancing» δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές

To «Dancing» δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές

Χλιαρή πρεμιέρα με τους περισσότερους συντελεστές να… βαριούνται, λες και περιμένουν πώς και πώς να βγουν στη… σύνταξη.

 Το κλίμα στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Dancing with the stars» ήταν αρκετά υποτονικό, παρά τις προσπάθειες της Δούκισσας Νομικού να μας πείσει ότι περνούν ευχάριστα και είναι μια «χαρούμενη παρέα».

Ακόμα και ο new entry στην κριτική επιτροπή Λάκης Γαβαλάς, θέλοντας να δικαιώσει την επιλογή του ΑΝΤ1 να τον βάλει στην κριτική επιτροπή, εμφανίστηκε με ένα… περισπούδαστο ύφος, λες και διαθέτει… γαλόνια στο χορό! Σε παρατήρησή του μάλιστα σε διαγωνιζόμενο είπε περίπου ότι «καλό το κέφι και το χιούμορ, αλλά χρειάζεται δουλειά». Κι όμως, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που στον προηγούμενο κύκλο του talent show έκανε τολμηρές ενδυματολογικά εμφανίσεις, προσπαθώντας να… κλέψει τα βλέμματα με το στιλ του και να μην δουν ότι… αλλού πατούσε κι αλλού χόρευε.

Να δείτε πάντως, ότι πολύ σύντομα, ακόμα κι ο ίδιος ο Γαβαλάς θα βαρεθεί… τον Γαβαλά και θα επιστρέψει στην κριτική επιτροπή ο Λάκης που γνωρίσαμε, με την ατάκα στο στόμα. Εντάξει, για τους διαγωνιζόμενους είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, αφού θα πρέπει να λιώσουν πολλά παπούτσια για να μας αποδείξουν ότι πέρα από τις καλές προθέσεις τους να βοηθήσουν στο φιλανθρωπικό σκοπό του talent show, διαθέτουν και κάποια… ψήγματα ταλέντου στο χορό. Αν και για κάποιους, μάλλον το θεωρώ δύσκολο, αλλά και από την άλλη είναι κερδισμένοι, αφού μέσα από το DWTS… βαφτίστηκαν ως «star»!

Από την άλλη, οι τηλεθεατές δεν έδειξαν να… συγκινούνται από την… αναβάθμισή τους και μάλλον δεν πείστηκαν να συντονιστούν στον ΑΝΤ1, αφού η πρεμιέρα του talent show σημείωσε αρκετά χαμηλότερα (σε σχέση με την πορεία του στους προηγούμενους κύκλους) νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, χθες, στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου, το «Dancing» σημείωσε περίπου 27% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 25% στο δυναμικό κοινό. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι στην πρεμιέρα του προηγούμενου, του τέταρτου κύκλου του, ο ΑΝΤ1 είχε εισπράξει 39% μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Και είναι σίγουρο πως αν στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν θέλουν να συνεχίσουν να παρακολουθούν φθίνουσα πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, τότε πρέπει να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε