Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Dancing»… εκτός χορού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έφυγε με χαμηλό το… κεφάλι, ή μάλλον… τις τηλεθεάσεις. Το «Dancing with the stars» σημείωσε τις χαμηλότερες τηλεθεάσεις στην πορεία του και βέβαια ήταν αναμενόμενο αν λάβουμε υπόψη μας ότι ήταν ο πέμπτος κύκλος του, όπερ σημαίνει ότι οι τηλεθεατές βαρέθηκαν να βλέπουν τα ίδια και τα ίδια, ιδιαίτερα όταν ορισμένοι από τους διαγωνιζομένους δεν μπορούσαν να χορέψουν και απλά… έσερναν τα πόδια τους.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι τα γνώριζαν όλα αυτά και για αυτό και προσπάθησαν να κάνουν… τονωτικές ενέσεις, όπως με την επιλογή του Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή, πιστεύοντας ότι οι εξτρίμ εμφανίσεις του θα κάνουν κάποιους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητά τους. Τελικά δεν τα κατάφεραν και έτσι όπως φαίνεται το talent show μας αποχαιρετά και θα βρεθεί εκτός τηλεοπτικού τοπίου, τουλάχιστον έως ότου βρεθεί… νέα φουρνιά stars που θα καταφέρουν να προξενήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η άποψη των στελεχών του σταθμού που θεωρούν ότι την επόμενη σεζόν δεν πρέπει να βγάλουν στον αέρα καινούργιο κύκλο, ενισχύεται από τη φθίνουσα πορεία των κύκλων στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς οι μέσοι όροι τηλεθέασης κάθε κύκλου στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:   

 
Dancing With The Stars
Γενικό Σύνολο
Δυναμικό κοινό
Dancing With The Stars – 1
38,2%
36,8%
Dancing With The Stars – 2
41,3%
39,9%
Dancing With The Stars – 3
38,4%
37,8%
Dancing With The Stars – 4
36,8%
33,1%
Dancing With The Stars – 5
26,7%
22,8%
 
Έτσι στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν την επόμενη σεζόν να ποντάρουν στο «Your Face Sounds Familiar» ενώ αναζητούν και κάποιο άλλο concept , ευελπιστώντας βέβαια ότι την άνοιξη του 2016 θα καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα το «Slpash» που κρατούν στα συρτάρια τους εδώ και έναν περίπου χρόνο, μπας και… χορέψουν και οι τηλεθεατές στη συχνότητά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε