Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Dancing» μπαίνει στο… ράφι!

Το «Dancing» μπαίνει στο… ράφι!

Με όσα γίνονται στο τηλεοπτικό τοπίο που έχουν ως αποτέλεσμα η διαφημιστική αγορά να συνεχίζει την πτωτική πορεία, στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών αναπροσαρμόζουν τα σχέδιά τους.

Στον ΑΝΤ1 λοιπόν σκόπευαν να βγάλουν μέσα στη σεζόν -και μάλιστα στο ξεκίνημά της- το «All Star Dancing» στο οποίο θα συμμετείχαν ορισμένοι από αυτούς που διαγωνίστηκαν στους προηγούμενους κύκλους του «Dancing with the stars».

Τελικά όμως επειδή από τη μία αρκετά από τα πρόσωπα που ήθελαν είτε είχαν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε… ζητούσαν αντίτιμα από τον ΑΝΤ1, τελικά τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να το ξανασκεφτούν. Κι εκεί που το σκέφτονταν ήρθαν τα… καθόλου ευχάριστα μαντάτα από τη διαφημιστική αγορά και άρχισαν να αναρωτιούνται αν μπορεί μία τέτοια παραγωγή να στηριχτεί οικονομικά.

Επειδή η απάντηση είναι αρνητική καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει στο θολό τηλεοπτικό τοπίο, αποφάσισαν να βάλουν στο ράφι το «All Star Dancing», αλλά και την εναλλακτική λύση, του έκτου κύκλου του «Dancing with the stars».

Είναι λοιπόν σίγουρο ότι αυτή τη σεζόν κανένας… star δεν θα φορέσει παπούτσια χορού και στο κανάλι του Αμαρουσίου θα κατεβάσουν το project από το ράφι και θα το επανεξετάσουν για την επόμενη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε