Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Dancing with the stars» επιστρέφει!

Το «Dancing with the stars» επιστρέφει!

Το σχεδιασμό του προγράμματος της επόμενης σεζόν κάνουν αυτή την περίοδο τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών.

Με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο όμως, αναγκάζονται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για το τι θα βγάλουν στον αέρα.

Σε ό,τι αφορά τον ΑΝΤ1, η αλήθεια είναι ότι τη φετινή σεζόν έβγαλαν ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα, με καινούργιες εκπομπές, ενώ σίγουρα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της σεζόν είναι το «Voice». Το κανάλι του Αμαρουσίου άλλωστε φαίνεται να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην παραγωγή των shows, αφού με τα «The Voice», «Dancing with the stars» και «Your Face Sounds Familiar» σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις.

Πριν από καιρό, σε κείμενο στο Newsit είχα αναφερθεί στα talent shows που έχουν στον ΑΝΤ1 και ότι, εκτός των προαναφερθέντων, έχουν ακόμα το «The Voice Kids» και το «Splash». Βέβαια είναι δύσκολο και λόγω προγραμματισμού, αλλά και κοστολογίου, μέσα σε μία σεζόν και ιδιαίτερα με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες να βγάλουν στον αέρα πέντε shows. Έτσι, όπως είχα αναφέρει, ο πιο… αδύναμος κρίκος φαίνεται ότι είναι το «The Voice Kids» που θεωρείται σίγουρο πλέον ότι θα μπει στον… πάγο για αυτή τη σεζόν με σκοπό να δουν τι θα κάνουν τη μεθεπόμενη σεζόν. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν φήμες που θέλουν τον ΑΝΤ1 να βάζει στον πάγο και το «Dancing with the stars».

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν αποφασίσει πως θα βγάλουν στον αέρα τον πέμπτο κύκλο του πετυχημένου talent show. Και μάλιστα, όχι αργά, αλλά μέσα στη χρονιά, δηλαδή το 2014, καθώς θεωρούν ότι και αυτός ο κύκλος θα σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως και οι προηγούμενοι.

Η απόφαση αυτή είναι στρατηγικής σημασίας για τον ΑΝΤ1 που κατάφερε, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, να καθιερωθεί ως το κανάλι των shows, κάτι που βοήθησε πολύ το DWTS. Δικαιολογημένα λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύουν ότι πρέπει και την επόμενη σεζόν να βγάλουν στον αέρα το συγκεκριμένο talent show.

Αντίθετα λοιπόν με τη φημολογία που επικρατεί, είναι σίγουρο ότι πριν εκπνεύσει το 2014 η Δούκισσα Νομικού θα υποδεχθεί στο πλατό τους stars που θα θελήσουν να αποδείξουν πως διαθέτουν ταλέντο και στο χορό. Γιατί ναι, είναι σίγουρο και το ότι στον 5 κύκλο του DWTS παρουσιάστρια θα είναι η Δούκισσα που κέρδισε τις εντυπώσεις και τις θετικές κριτικές με την παρουσίαση του προηγούμενου κύκλου.

Ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το τι θα γίνει με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, καθώς και είναι ακόμα πολύ νωρίς, ενώ το κυριότερο είναι να βρεθούν ποιοι θα διαγωνιστούν. Για το λόγο αυτό και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη στο κανάλι του Αμαρουσίου άνοιξαν… λίστα με υποψήφιους διαγωνιζομένους ώστε αμέσως μετά το καλοκαίρι να ξεκινήσουν συναντήσεις για να αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι 14 stars που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν το χορευτικό τους ταλέντο, αλλά και θα διαγωνιστούν ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως έχει γίνει και με τους προηγούμενους κύκλους του DWTS.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε