Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Dancing with the stars» έσπασε όλα τα ρεκόρ

Το «Dancing with the stars» έσπασε όλα τα ρεκόρ

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κέρδισε χθες το βράδυ ο τελικός του 4ου κύκλου του «Dancing with the stars».

Ο ΑΝΤ1 κράτησε πολλή ώρα το πρόγραμμα στον αέρα, γνωρίζοντας ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των περισσότερων τηλεθεατών και θα αφήσει αρκετά πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια, όπως κι έγινε!

Έτσι ο Ησαΐας Ματιάμπα κέρδισε τον τέταρτο κύκλο, αλλά το talent show έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης, σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και φτάνοντας έως και το 49,4% σε τέταρτο τηλεθέασης. Με τα έως τώρα στοιχεία ο τελικός του DWTS σημείωσε 44,1 μέσο όρο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης.

Να αναφέρω ότι αυτό, ως είθισται και σε κάθε κύκλο του talent show, είναι το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης στα live του, αφού το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης του 4ου κύκλου το είχε σημειώσει έως τώρα ο ημιτελικός με 40,9% μέσο όρο.

Ο τελικός όμως, κατάφερε να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές, αλλά και όλος ο 4ος κύκλος σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά αποδεικνύοντας ότι το DWTS έχει κερδίσει και κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Όπως φαίνεται λοιπόν, παραμένει ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα για το κανάλι του Αμαρουσίου και λογικό είναι να πραγματοποιήσουν καινούργιο κύκλο του την επόμενη σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε