Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το διεθνές ενδιαφέρον για τη συνέντευξη του Τσίπρα και η… μάχη με τον Μεϊμαράκη

Το διεθνές ενδιαφέρον για τη συνέντευξη του Τσίπρα και η… μάχη με τον Μεϊμαράκη

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απόφασή του να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές παραχώρησε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Σοφία Παπαϊωάννου που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο του ALPHA.

Τη συνέντευξη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, παρακολούθησαν πολλοί τηλεθεατές αφού σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen σημείωσε 24,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ το κεντρικό δελτίο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του σημείωσε 23,2% και 20,8% αντίστοιχα.

Ωστόσο εκτός από τους έλληνες τηλεθεατές που ήθελαν να ακούσουν τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας, ενδιαφέρον έδειξαν και πολλά διεθνή Μέσα Ενημέρωσης που παρακολούθησαν και σχολίασαν την πρώτη προεκλογική συνέντευξη του έλληνα πρωθυπουργού στη Σοφία Παπαϊωάννου.

Ενδιαφέρον όμως αναμένεται να έχει και η συνέντευξη που θα παραχωρήσει απόψε, στο κεντρικό δελτίο του ALPHA ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, τόσο για αυτά που θα πει απαντώντας στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ αλλά και για το αν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας… κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα στη μάχη της τηλεθέασης, συγκεντρώνοντας στη συχνότητα του ALPHA περισσότερους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε