Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… εμπάργκο στην Κάτια Δανδουλάκη για το “Dancing”!

Το… εμπάργκο στην Κάτια Δανδουλάκη για το “Dancing”!

Για τις αρχές της σεζόν έχουν προγραμματίσει στον ΑΝΤ1 να βγάλουν στον αέρα τον καινούργιο κύκλο του “Dancing with the stars” με παρουσιάστρια και πάλι τη Δούκισσα Νομικού.

Αυτή την περίοδο λοιπόν τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου κάνουν επαφές με διάφορα πρόσωπα για να αποφασίσουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα ανέβουν στην πίστα του talent show προσπαθώντας να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Τις τελευταίες μέρες όμως, υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει στον καινούργιο κύκλο του DWTS να μην συμμετέχει η Κάτια Δανδουλάκη που ήταν στην κριτική επιτροπή στους δύο τελευταίους κύκλους του. Κάποια από τα σενάρια μάλιστα θέλουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να είναι… δυσαρεστημένα με τη συνεργασία της σπουδαίας ηθοποιού με το STAR, αφού θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Όρκος σιωπής” που θα προβληθεί από το κανάλι της Κηφισιάς. Κάποια άλλα σενάρια θέλουν τα στελέχη του STAR να… απαγορεύουν στην Κάτια Δανδουλάκη να συμμετέχει στο talent show του ΑΝΤ1. Η αλήθεια όμως, είναι ότι όλα αυτά τα σενάρια είναι… κουραφέξαλα. Κατ’ αρχάς γιατί δεν έχει υπάρξει… εμπάργκο από καμία μεριά, ούτε από το Μαρούσι, ούτε από την Κηφισιά, όπως δεν έγινε και πέρυσι που η ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά “Το σπίτι της Έμμας” του MEGA Άλλωστε θα ήταν αδιανόητο κάποιο από τα τηλεοπτικά κανάλια να απαιτήσει κάτι τέτοιο από την ηθοποιό που καθ’ όλη τη διάρκεια της σημαντικής πορείας της δεν έχει ασχοληθεί με… ίντριγκες και παρασκήνιο.

Αντίθετα λοιπόν με όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται, οι σχέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη με τον ΑΝΤ1 εξακολουθούν να είναι άριστες, τα στελέχη του σταθμού θέλουν την ηθοποιό στο talent show, αλλά και η ίδια θέλει να συνεχίσει σε αυτό. Είναι σίγουρο λοιπόν πως δεν υπάρχει κανένα εμπάργκο και θεωρείται σίγουρο ότι στη μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής και στον καινούργιο κύκλο του DWTS θα καθίσει ξανά η Κάτια Δανδουλάκη, προσθέτοντας σημαντικά με το έμφυτο class της στο talent show του ΑΝΤ1.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε