Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το φάουλ του MEGA για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Το φάουλ του MEGA για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι το αφιέρωμα ήταν… λειψό, αλλά έτσι μάλλον θα… δικαιολογείτο η απόφαση των ιθυνόντων καθώς είναι σίγουρο ότι είχαν δει, είχαν ελέγξει και είχαν αποφασίσει την τελική μορφή του.

Ο λόγος για το βίντεο που πρόβαλλαν σήμερα στην εκπομπή «Καλημερούδια» ως αφιέρωμα για τον ενημερωτικό τομέα του MEGA και πιο συγκεκριμένα για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού της Μεσογείων με αφορμή τα 26 χρόνια «ζωής» τους. Σε αυτό το αφιερωματικό βίντεο λοιπόν μίλησαν μερικά από τα πρόσωπα που έχουν περάσει από αυτό, όπως η Λιάνα Κανέλλη, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Πάνος Σόμπολος, η Λίζα Δουκακάρου, ο Αιμίλιος Λιάτσος. Ωστόσο το «φάουλ» των στελεχών είναι η παντελής έλλειψη του Νίκου Χατζηνικολάου από αυτό το αφιερωματικό βίντεο. Όχι, να διορθώσω..! Δεν ήταν «παντελής» γιατί υπήρχε πλάνο του δημοσιογράφου που για δώδεκα χρόνια ήταν ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους. Στο τέλος του βίντεο λοιπόν έχουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει «Ευχές για ένα όμορφο βράδυ. Καλή σας νύχτα», πιστεύοντας ότι έτσι στο MEGA… καλύπτουν την πολύχρονη παρουσία του.

Αν μη τι άλλο λοιπόν οι δημιουργοί του εν λόγω βίντεο απαξιώνουν το ίδιο το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους καθώς έχουν μόνο τρία δεύτερα τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον δημοσιογράφο που το παρουσίαζε με επιτυχία για 12 χρόνια, δηλαδή περίπου τα μισά χρόνια «ζωής» του. Έτσι πάντως ενισχύεται η άποψη όσων πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για… παράλειψη, αλλά ρεβανσιστική διάθεση και ότι ακόμα και πίσω από mega-λα πράγματα μπορεί να κρύβονται… μικρόψυχες τακτικές!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε