Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το ”Joy” και το… κόψιμο του ΑΝΤ1!

Το ”Joy” και το… κόψιμο του ΑΝΤ1!

Τίτλους τέλους φαίνεται ότι ρίχνει σύμφωνα με δημοσιεύματα η εκπομπή «Joy» μετά από απόφαση του ΑΝΤ1. Η εκπομπή που «μετακόμισε» τη φετινή σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν κέρδισε τους τηλεθεατές παρά το ότι την παρουσίασή της ανάλαβε η Δούκισσα Νομικού. Έτσι τις τελευταίες ημέρες όλο και έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την εκπομπή να αποσύρεται από το τηλεοπτικό τοπίο…!

Ωστόσο η αλήθεια φαίνεται να είναι διαφορετική καθώς το «κόψιμο» δεν έχει να κάνει με την εκπομπή αλλά… για την εκπομπή και αφορά τα στελέχη του σταθμού που τρέχουν μπας και δουν χαρά από τη «Joy» τους! Το σίγουρο είναι πως, όπως πρώτα είχαμε αναφέρει μέσα από το Newsit, η Δούκισσα Νομικού ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με την εκπομπή.

Σίγουρο όμως εξακολουθεί να είναι και ότι η «Joy» θα συνεχίσει την τρέχουσα σεζόν μέσα από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για να δουν ποιο πρόσωπο θα αναλάβει την παρουσίασή της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στη λίστα με τα ονόματα είναι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας από τη Δούκισσα και αυτό εσκεμμένα, καθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι πρέπει να δώσουν κάποιο… ηλικιακό βάρος στην παρουσίαση και για αυτό και προσανατολίζονται στο να την αναλάβει κάποια που να είναι μητέρα, δίνοντας έτσι πιο… μαμαδίστικο και οικογενειακό άρωμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ήδη υπάρχει μία… πολύ περιορισμένη λίστα υποψηφίων και μέσα στις επόμενες ημέρες στελέχη του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής θα κάνουν τις βολιδοσκοπήσεις για να καταλήξουν τελικά στο ποια θα αναλάβει το «τιμόνι» της εκπομπής. Σκοπός τους είναι η εκπομπή να βγει ξανά στον αέρα μέσα στον Φεβρουάριο ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να δουν χαρά με τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε