Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το “Καρτ ποστάλ” στην ΕΡΤ ενισχύεται

Το “Καρτ ποστάλ” στην ΕΡΤ ενισχύεται

Ποια αγαπημένη ηθοποιός θα βρεθεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ;

Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προετοιμάζεται η νέα σειρά “Καρτ ποστάλ” για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα γυρίσματα με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Άννα Μάσχα και Μαρία Βοσκοπούλου άρχισαν στην Κρήτη, συγκεκριμένα στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο. Η νέα σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και θα ενταχθεί στη δημόσια ραδιοτηλεόραση και στο πρόγραμμά της επόμενης σεζόν.

Σήμερα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα εκλεκτό όνομα στο καστ της πολυαναμενόμενης σειράς. Ο λόγος για μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς των καιρών μας, τη Μαρία Ναυπλιώτου που ετοιμάζεται να μας καθηλώσει εκ νέου μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ στη μικρή οθόνη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ναυπλιώτου θέλησε να… προδώσει αυτή την πολύ όμορφη έκπληξη δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες από διάλειμμα των γυρισμάτων στην Κρήτη.

«Φαίνομαι χαλαρή… Στην πραγματικότητα είμαι έτοιμη για πλάνο» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός που έχει αφήσει ανεξίτηλο το τηλεοπτικό της στίγμα μέσα από την μεγάλη επιτυχία «Αίθουσα του θρόνου» το 1998 στο MEGA.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις