Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Το Κάτω Παρτάλι» πάει… ANT1;

«Το Κάτω Παρτάλι» πάει… ANT1;

Για δύο σεζόν έκανε τους τηλεθεατές να περνούν καλά και τα στελέχη του MEGA ακόμα καλύτερα καθώς ήταν από τα δυνατά… όπλα του στη «μάχη» της τηλεθέασης. Δεν είναι τυχαίο που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να βγάλουν και φέτος το «Κάτω Παρτάλι» στον αέρα.

 Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία που θέλει το MEGA να χάνει τη σειρά και το «Κάτω Παρτάλι» να… μετακομίζει στον ΑΝΤ1. Η αφορμή για τα σενάρια αυτά δόθηκε από τη συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες ο σεναριογράφος της πετυχημένης σειράς, ο Λευτέρης Παπαπέτρου, με τον Γενικό Διευθυντή Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤ1, Τζώνη Καλημέρη.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου η συνάντησή τους δεν έγινε για το «Κάτω Παρτάλι» αλλά για μελλοντική συνεργασία. Άλλωστε η πρώτη τηλεοπτική σειρά που ο γνωστός σεναριογράφος έγραψε μόνος του ήταν τα «Εγκλήματα» που προβλήθηκαν από το κανάλι του Αμαρουσίου. Στη συνάντησή αυτή λοιπόν συζήτησαν για ένα καινούργιο σενάριο που έχει γράψει και για το οποίο το στέλεχος του ΑΝΤ1 έδειξε ενδιαφέρον για την επόμενη σεζόν.

Μπορεί όμως το «Κάτω Παρτάλι» να μην ακολουθήσει το… δρόμο των «Βασιλιάδων» και να μετακομίσει κι αυτή η σειρά από το MEGA στον ΑΝΤ1, αλλά ακόμα το μέλλον της κρίνεται… αβέβαιο. Στο κανάλι της Μεσογείων πρέπει να καλύψουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους αν και εφόσον θέλουν η σειρά να βγει ξανά από τη συχνότητά τους. Μιλώντας μάλιστα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής «On Noir», Άννα Λεμπέση, μου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μου δηλώνοντάς μου κατηγορηματικά ότι το «Κάτω Παρτάλι» δεν πρόκειται να μετακομίσει στον ΑΝΤ1, ενώ μου είπε ότι απομένουν κάποιες τελικές συναντήσεις με τα στελέχη του MEGA και πως όλα βαίνουν καλώς!

Από την άλλη όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τον τελευταίο καιρό στο κανάλι της Μεσογείων προσπαθούν να δουν… τι θα κόψουν και πού θα βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να τα δώσουν στους συντελεστές και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Πάντως, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες αφού τα γυρίσματα πρέπει να ξεκινήσουν μέσα στον Δεκέμβριο για να βγει η σειρά στον αέρα τον Φεβρουάριο. Άλλωστε, για να λέμε και την αλήθεια και βλέποντας και την καινούργια σειρά «Η χειρότερη βδομάδα της ζωής μου» μάλλον στο κανάλι της Μεσογείων έχουν ανάγκη το «Κάτω Παρτάλι» για να μην ζήσουν ακόμα… χειρότερες μέρες βλέποντας τις μετρήσεις τηλεθέασης!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε