Το ξέσπασμα της Μέγκι Ντρίο για Ρασέλ και Ίριδα! «Όπου βγει για να γίνουμε και λίγο διάσημες»

Δείτε όλα όσα είπε η Μέγκι Ντρίο για το GNTM.

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, η οποία απάντησε για το GNTM κι έριξε τα βέλη της στην Ίριδα και την Ρασέλ.

«Μου αρέσει το GNTM φέτος γιατί έχουν μπει αγόρια. Αν είχαμε μόνο… τρελές στο κλουβί δεν θα ήταν ωραίο. Δεν μου αρέσει καθόλου η Ζενεβιέβ στην επιτροπή, εμένα μου λείπει η Ηλιάνα. Τα ριάλιτι τα μπερδεύει ο κόσμος, υπάρχει ένας ρόλος – χαρακτήρας που πρέπει να τον δίνεις.

Ο τρόπος που μιλάει η Ζενεβιέβ είναι κομμάτι του ανθρώπου που γράφει το σενάριο στο GNTM. Φυσικά και υπάρχει σενάριο στο GNTM. Τα κορίτσια φέτος μου φαίνονται απαράδεκτα. Θα ήθελα αυτοί που με έκριναν να κρίνουν και την Ίριδα γιατί έχει το χειρότερο στόμα απ’ όλες.

Η Ρασέλ λέει για μένα μέσα στο σπίτι ότι ήμασταν φίλες, αλλά πλέον έχουμε μαλώσει. Η Ρασέλ έχει κάνει προσπάθεια και σε ριάλιτι τραγουδιού γιατί τραγουδούσε σε μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη. Όπου βγει για να γίνουμε και λίγο διάσημες. Έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου για να μπω ως γκεστ στο GNTM, αλλά δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα», είπε η Μέγκι Ντρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Συγκινεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης: “Εγώ, ένα παιδί από ίδρυμα, ορφανό, από διαλυμένη οικογένεια…”

Συγκινεί ο Θανάσης Βισκαδουράκης: “Εγώ, ένα παιδί από ίδρυμα, ορφανό, από διαλυμένη οικογένεια…”

“Πάντα έλεγα πως ήθελα να είμαι καλός σαν άνθρωπος” παραδέχθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Καλεσμένος στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης προκειμένου να συναντήσει την Νάντια ... Διαβάστε περισσότερα