Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το ξέσπασμα του Γιάννη Μπέζου για τα ριάλιτι! «Τα θεωρώ γελοία, είναι άνευ νοήματος»

Το ξέσπασμα του Γιάννη Μπέζου για τα ριάλιτι! «Τα θεωρώ γελοία, είναι άνευ νοήματος»

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του.

Στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του και για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση.

Ο χώρος του θεάτρου έχει αποκτήσει βαθιές πληγές…

Το θέατρο έχει υποστεί ζημιά, δεν ξέρω αν είναι ανεπανόρθωτη, ελπίζω να μην είναι, και θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό δεν θα αλλάξει αύριο – μεθαύριο. Θα κρατήσει για κάμποσο διάστημα μέχρι να αντιμετωπιστεί αυτό που ζούμε. Το θέμα είναι να επανέλθουμε υγιείς και όχι διχασμένοι.

Τι γνώμη έχετε για τις νέες σειρές μυθοπλασίας και για τα ριάλιτι που γεμίζουν το φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Τα ριάλιτι τα θεωρώ γελοία. Είναι άνευ νοήματος. Σε ό,τι αφορά τις σειρές, θα μπορούσα να σας απαντήσω αν είχα χρόνο να παρακολουθήσω. Υπάρχει μια τάση στη μυθοπλασία και αυτό είναι και καλό και κακό.

Ποια είναι η σχέση σας με τον κινηματογράφο;

Στον κινηματογράφο έως τώρα δεν είχα μεγάλες επιδόσεις, ούτε μεγάλες συμμετοχές. Στο σινεμά ο ηθοποιός μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και εξαρτάται από το πώς θα είναι από όλους τους άλλους, εκτός από τον ίδιο. Το βασίλειο του ηθοποιού είναι το θέατρο.

Τι είναι για εσάς το τραγούδι;

Είναι μια παραπληρωματική ασχολία, αλλά εγώ τη βλέπω σαν θεατρική δραστηριότητα, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από την υποκριτική. Με ενδιαφέρει γιατί γράφτηκε ένα τραγούδι και τι θέλουμε να πούμε με αυτό.

Media Τελευταίες ειδήσεις