Τρίτη, 28 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Μακεδονία TV επενδύει σε ξένες σειρές

Το Μακεδονία TV επενδύει σε ξένες σειρές

Πολλά σχεδίαζαν στον Όμιλο του ΑΝΤ1 για το ψυχαγωγικό τους κανάλι, το Μακεδονία TV, αλλά τελικά μετά τις απολύσεις σε εργαζομένους της Θεσσαλονίκης η έδρα του μεταφέρθηκε στην Αθήνα και όπως φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, το κανάλι θα πορευθεί με ξένες σειρές.

Έτσι με πέντε -και έναν που ετοιμάζεται- τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου φαίνεται πως μέχρι να πραγματοποιηθεί… αν θα πραγματοποιηθεί… διαγωνισμός αδειοδότησης ειδικών προγραμμάτων, το Μακεδονία TV θα προβάλλει ξένες σειρές, αφού όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου

«Το δυναμικό πρόγραμμα του σταθμού επανέρχεται ανανεωμένο την καινούργια τηλεοπτική σεζόν. Νέες σειρές θα προστεθούν στις αγαπημένες μας. Αγωνία, συγκίνηση, μυστήριο και έρωτας, θα μας κρατήσουν συντροφιά στο πλούσιο, νέο πρόγραμμα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

-Το αγαπημένο μας Chicago Fire, έρχονται να συμπληρώσουν οι εξίσου επιτυχημένες σειρές Chicago PD και Chicago MED, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά τον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων που ανταποκρίνονται με αυτοθυσία στις ανάγκες της απαιτητικής μεγαλούπολης.

-Μπορεί ο έρωτας να βάλει φρένο στη δίψα για εκδίκηση;
Μπορεί να τιμωρηθεί η αδικία με δολοπλοκίες και ψέματα; Ανεκπλήρωτα πάθη με καταστροφικές συνέπειες στη νέα μεξικάνικη σειρά Santa Diabla.

-Μια γυναίκα μόνη εναντίον όλων. Μια γυναίκα που πρέπει να παλέψει για το δίκιο της σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. Μια δυνατή γυναίκα. Θα αντέξει μέχρι το τέλος; La Patrona, η νέα σειρά με την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια Aracely Arámbula.

-Τις ενώνει η ανάγκη για απόδοση δικαιοσύνης. Προσπαθούν να προστατευθούν μόνες τους μέσα σε ένα ψυχρό περιβάλλον χλιδής και εξουσίας. Με τόσα μυστικά στην κατοχή τους όμως, μήπως δεν είναι τελικά και τόσο απροστάτευτες; Devious maids, οι υπηρέτριες της αριστοκρατικής συνοικίας που μας ξεκλειδώνουν τις καλά κλεισμένες πόρτες του Beverly Hills.

-Πικάντικες ιστορίες, παράνομοι δεσμοί, περίπλοκες σχέσεις. Τέσσερις φίλες, που βασίζονται η μία στην άλλη, σε ένα ταξίδι αναζήτησης της ευτυχίας. Τέσσερις νέες γυναίκες ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Mistresses, η γυναικοπαρέα που θα μας συγκινήσει.

Η πρεμιέρα των καινούργιων σειρών είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου.

ΤΡΕΪΛΕΡ

Media Τελευταίες ειδήσεις