Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «μάπα» καρπούζι του Μουτσινά, η… ανθρωποφαγία και το «παρασκήνιο» με το MEGA

Το «μάπα» καρπούζι του Μουτσινά, η… ανθρωποφαγία και το «παρασκήνιο» με το MEGA

«Σταμάτησαν του ρολογιού (του) οι δείχτες…» χθες βράδυ και το «Νικ Ο Κλοκ» πέρασε στην ιστορία. Και βέβαια δεν θα είναι από αυτές τις εκπομπές που οι τηλεθεατές θα αναπολούν και θα λένε «τι ωραία που ήταν…»!

Εκπομπή ήταν και πέρασε, όπως και δεκάδες άλλες που χρόνια μετά, κάποια στιγμή, σε κάποιο αφιέρωμα στον Νίκο Μουτσινά όταν πάει καλεσμένος σε κάποια εκπομπή, να την ανασύρουν από το «χρονοντούλαπο» και να την συμπεριλάβουν στο «πακέτο» της –επαγγελματικής- ζωής του! Και ίσως τότε, που θα έχουν περάσει τα χρόνια και τα βλέπει πιο ψύχραιμα, να δει ότι το «ρολόι» του ήταν ξεκούρδιστο!

Άλλωστε χθες το βράδυ, όταν αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής είπε πως «έγινε ένα κύκλος εκπομπών και από κει και πέρα, εγώ έκανα μεγάλο λάθος. Πίστευα ότι είχα πολύ μεγάλη μασχάλη κι έβαλα ότι καρπούζι βρέθηκε μπροστά μου. Οπότε, δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

Όταν πρώτα μέσα από το Newsit έγραψα ότι ο κύκλος του «Νικ Ο Κλοκ» τελειώνει, υπήρξαν αντιδράσεις και δημοσιεύματα για… παρασκήνιο, ότι ο ALPHA τον «τιμωρεί, επειδή έχει κλείσει την επόμενη σεζόν να κάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στο MEGA, μαζί με τη φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια»!

Αυτό που γνωρίζω είναι ότι σίγουρα στο κανάλι της Μεσογείων δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, ούτε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά πολύ περισσότερο με τον Νίκο Μουτσινά για την επόμενη σεζόν. Κι αυτό το αναφέρω γιατί εκτός του… παρασκηνίου που βλέπουν κάποιοι, είναι πολύ… άκομψο, ενώ κάποιοι είναι στον αέρα και «τρέχουν ακόμα στον μαραθώνιο», να αναφέρονται «πληροφορίες» ότι τα στελέχη του MEGA έχουν κανονίσει ήδη τους αντικαταστάτες τους!

Εντάξει, είναι βάσει τηλεθεάσεων αποδεδειγμένο ότι η πορεία του «Πρωινού Mou» έναντι της ανταγωνιστικής εκπομπής, «Το πρωινό», δεν είναι η καλύτερη. Κι ίσως, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει, αν στο τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού βρεθεί η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά να σημειώνουν υψηλότερες τηλεθεάσεις και να κοντράρονται πιο πολύ με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Αλλά όπως είπα «ίσως»! Κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Γιατί αναμφισβήτητα θα περίμενε κανείς ότι κι ο Νίκος Μουτσινάς που διαθέτει ατάκα και χιούμορ, θα μπορούσε να σταθεί στη μάχη του prime time και το talk show του με αρκετό stand up σχολιασμό θα πήγαινε καλύτερα. Τα «καρπούζι» όμως, δεν ήταν τελικά το αναμενόμενο και αποδείχτηκε «άγουρο», κοινώς… μάπα! Το ότι λοιπόν, έστω και στο τέλος το παραδέχτηκε και δεν είπε ότι «για όλα φταίνε οι άλλοι», όπως συνηθίζεται να γίνεται και όχι μόνο στην τηλεόραση, ίσως αυτό είναι μία καλή αφορμή για να ρυθμίσει το επόμενο «ρολόι» του. Άλλωστε, όπως είπε κι ο ίδιος «Ωραία ήταν. Τα ωραία κρατάνε λίγο. Τα πολύ ωραία κρατάνε πάντα». Στο χέρι του είναι λοιπόν το «επόμενο» να είναι «ωραίο» κι όχι… καρπούζι! Ίσως, τους επόμενους μήνες που θα συζητήσει με τον ALPHA για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν να μπει «σφήνα» και το MEGA για να μιλήσουν για συνεργασία. Ίσως μπει και το… CNN. Ποτέ δεν ξέρεις. Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τα πρόσωπα που έχουν λόγο να βρίσκονται και στο τηλεοπτικό τοπίο. Αρκεί να μην μπλέκονται με ξεκούρδιστα ρολόγια και μάπες καρπούζια! Γιατί από αυτά, έχουμε πολλά…!

ΥΓ: πριν από λίγες ημέρες, στο «Πρωινό mou», αναφερόμενοι στην ολοκλήρωση του κύκλου του «Νικ Ο Κλοκ», μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού είπε «Να πω κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση! Ξεκίνησε κάτι καινούργιο. Ωραία. Σε άλλους άρεσε, σε άλλους δεν άρεσε. Υπήρξε τεράστια “ανθρωποφαγία” με το που βγήκε να κάνει αυτή την εκπομπή. Δηλαδή έχουν συνηθίσει έναν άνθρωπο να κάνει κάτι κι αν τυχόν πάει και πειραματιστεί σε κάτι άλλο είναι θέμα συζήτησης και ο καθένας μια γνώμη και γράφανε…! Δηλαδή αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, να μην μπορεί κάποιος να κάνει κάτι άλλο». Θα είχα πολλά να πω, ως άποψή μου για την άποψη της παρουσιάστριας. Κι ίσως κάποιοι συμφωνήσουν, ίσως κάποιοι διαφωνήσουν. Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως τη δικιά τους άλλωστε, εκφράζουν καθημερινά για πολλά θέματα και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA. Και μπορεί ορισμένες φορές να τους ενοχλεί η «ανθρωποφαγία» (δικιά τους λέξη, που δεν ασπάζομαι!), αλλά το ίδιο κάνουν. Ίσως λοιπόν θα ήταν χρήσιμο και εκεί, να προσέξουν λίγο το «καρπούζι» τους, γιατί μπορεί να καταλάβουν –και να παραδεχτούν- αργά ότι ήθελε κι άλλο… μπόλιασμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε