Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το mega-λο ποντάρισμα για τον Σεφερλή και τα… στεγανά!

Το mega-λο ποντάρισμα για τον Σεφερλή και τα… στεγανά!

Έως και πέρυσι δεν ήταν από τους «αγαπημένους» του MEGA, με την έννοια ότι δεν ήταν και από τις… πρώτες επιλογές καλεσμένων στις εκπομπές του σταθμού.

Το καλοκαίρι όμως στο κανάλι της Μεσογείων αποφάσισαν να… σπάσουν τα «στεγανά» της σοβαροφάνειας και να εντάξουν τον Μάρκο Σεφερλή στο δυναμικό τους. Άλλωστε το πείραμα που έκαναν με τη συμμετοχή του στο «Just the two of us» απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι ο ηθοποιός είναι πολύ αγαπητός σε μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και για αυτό αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν αυτή την αγάπη και να του δώσουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους.

Η εκπομπή, η «Mega Με Μία», καταφέρνει να είναι σε μόνιμη κόντρα στη μάχη της τηλεθέασης με τους απέναντι, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, δικαιώνοντας τα στελέχη του MEGA που αποφάσισαν να… σπάσουν αυτά τα «στεγανά». Το πόσο πολύ μάλιστα ποντάρουν στον Σεφερλή αποδεικνύεται και ότι σύντομα μέσα στον Μάρτιο θα ξεκινήσει να παρουσιάζει και ένα βραδινό show.

Την Παρασκευή μάλιστα «έσπασαν» ένα ακόμα «στεγανό» προβάλλοντας από τη συχνότητά τους μία παλαιότερη θεατρική παράσταση του Σεφερλή, το «Μάγο του ροζ» και εισπράττοντας 21,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,4% στο δυναμικό κοινό. Το mega-λο ποντάρισμα στον ηθοποιό θα συνεχιστεί και αυτή τη βδομάδα αφού την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου το MEGA θα προβάλλει και την παλαιότερη θεατρική παράστασή του, την «Mrs Doubtfire», ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να εισπράξει και πάλι υψηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο ένα μέρος του… στεγανού φαίνεται ότι παραμένει, αφού το λογικό θα ήταν τις θεατρικές παραστάσεις να τις προβάλλουν στην καθιερωμένη θεατρική ζώνη που έχουν δημιουργήσει κάθε Κυριακή βράδυ στο κανάλι της Μεσογείων και στην οποία προβάλλουν μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις. Βέβαια το επιχείρημά τους είναι ότι στη συγκεκριμένη ζώνη, στο «Mega Θέατρο», προβάλλονται παραστάσεις που έχουν μαγνητοσκοπηθεί από τους ίδιους, αλλά σίγουρα το επιχείρημά τους αυτό θεωρείται ως δικαιολογία για τα «στεγανά» που φαίνεται ότι εξακολουθούν να έχουν κάποιοι στο κανάλι της Μεσογείων και που μπορεί να χαίρονται με τις υψηλές τηλεθεάσεις που τους φέρνει ο Μάρκος Σεφερλής, αλλά ίσως να επιθυμούσαν… άλλου είδους αισθητική!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε