Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA παίζει… παιχνίδια απέναντι στον Παπαδόπουλο!

Το MEGA παίζει… παιχνίδια απέναντι στον Παπαδόπουλο!

Από τη μία τραγούδια και χοροί και από την άλλη παιχνίδια! Το ραβασάκι της τηλεθέασης όμως, θα κάνει κάποιους να χαρούν και τους άλλους να στεναχωρηθούν!

Το σίγουρο είναι ότι η μάχη της τηλεθέασης το Σάββατο το βράδυ θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού το MEGA αποφάσισε απέναντι από το «Στην υγειά μας» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ALPHA να προβάλλει το «Celebrity Game Night» με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Μπορεί λοιπόν η εκπομπή του Παπαδόπουλου να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις συγκεντρώνοντας πολλούς τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA, αλλά και η εκπομπή που παρουσιάζει η Καρύδη έχει καταφέρει να συγκεντρώνει τους τηλεθεατές και να τους κάνει να γελάνε με τα παιχνίδια που παίζουν οι καλεσμένοι τους. Σίγουρα λοιπόν η επιλογή του σταθμού της Μεσογείων να κατεβάσει απέναντι από την εκπομπή του σταθμού της Κάντζας τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι τυχαία, αλλά θέλει να κερδίσει τους τηλεθεατές με το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι.

Το πρώτο επεισόδιο μάλιστα προβλέπεται πολύ… γελαστικό, αφού οι δύο ομάδες αποτελούνται από τους Μάρκο Σεφερλή, Θοδωρή Αθερίδη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λευτέρη Ελευθερίου, Λάμπρος Φισφής και Demy που θα «ταξιδέψουν στο χρόνο με το «timeline», θα παίξουν «παντομίμα», θα τραγουδήσουν κάνοντας «ντου» και θα… εγκαινιάσουν και το νέο παιχνίδι «clue boom».

Απέναντι, στον ALPHA, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αφιερώνει την εκπομπή του στη μνήμη και το έργο του Μάριο Τόκα με τους Κώστα Μακεδόνα, Πέγκυ Ζήνα, Θέμη Αδαμαντίδη, Βασίλη Σκουλά και Λούκα Γιώρκα να ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη.

Έτσι, από αυτό το Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα κριθούν πολλά, αφού οι μετρήσεις τηλεθέασης θα αποδείξουν το αποτέλεσμα της μάχης, ανάμεσα σε δύο πετυχημένες σε τηλεθέαση εκπομπές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε