Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA στρώνει… κόκκινο χαλί για τα «Κλεμμένα όνειρα»

Το MEGA στρώνει… κόκκινο χαλί για τα «Κλεμμένα όνειρα»

Μόνο όταν… χάνεις κάτι εκτιμάς την αξία του. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του MEGA που όταν επί σειρά ετών το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σημείωνε τις υψηλότερες τηλεθεάσεις, ορισμένα από τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα… απαξίωναν το ρόλο του lead in, των σειρών δηλαδή που προηγούνταν από τη μετάδοση του δελτίου.

Όταν όμως, αναγκάστηκαν λόγω των οικονομικών δυσκολιών να «μετακομίσουν» τα «Κλεμμένα όνειρα» στη βραδινή ζώνη και πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να προβάλλουν είτε επαναλήψεις παλαιότερων σειρών, είτε τούρκικες σειρές με αποτέλεσμα οι πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης να μην είναι εξίσου υψηλές, αναγκάστηκαν να… προσγειωθούν στην πραγματικότητα και να επανεκτιμήσουν τα δεδομένα και την αξία των σειρών γενικότερα, αλλά και των «Κλεμμένων ονείρων» ειδικότερα.

Αξίζει να αναφέρω ότι στα τρία χρόνια προβολής της η σειρά έχει κάνει υψηλές τηλεθεάσεις, σημειώνοντας 36,1% μέσο όρο την πρώτη σεζόν, 37,3% τη δεύτερη σεζόν, ενώ ο τρίτος κύκλος της ολοκληρώθηκε με 34,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Ιδιαίτερα δε υψηλές ήταν οι επιδόσεις της σειράς στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών με 46,5%, 50,5% και 39,2% μέσο όρο τις σεζόν προβολής της. Βλέποντας λοιπόν ότι οι απέναντι, στον ΑΝΤ1, με το «Μπρούσκο» σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις, αποφάσισαν να μην σηκώσουν… λευκή σημαία και να παραδοθούν, αλλά αντίθετα να… στρώσουν κόκκινο χαλί στα «Κλεμμένα όνειρα» με την ελπίδα ότι με την επιστροφή τους στο τηλεοπτικό τοπίο θα… κλέψουν τηλεθεατές που θα παραμείνουν στο MEGA και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους.
 

 
Από σήμερα λοιπόν τα «Κλεμμένα όνειρα» επιστρέφουν πατώντας σε ένα… δίωρης διάρκειας «χαλί» που έστρωσαν στο κανάλι της Μεσογείων. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι λοιπόν χορταστικό με σκοπό να βάλει τους τηλεθεατές ξανά στην ατμόσφαιρα της σειράς, αλλά και να «κλέψει» τους τηλεθεατές από το «Μπρούσκο». Τι θα γίνει λοιπόν σήμερα, στην πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της σειράς;

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου στην πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Μαλτέζου πέφτει σαν πέλεκυς! Οι συνέπειες όμως είναι ολέθριες για την οικογένειά του που, αντί για την ηρεμία που τόσο αναζητούσαν, καλείται να βιώσει νέες, σκληρότερες συμφορές. Τραγικές φιγούρες οι δύο μάνες αλλά και τα παιδιά τους…

Τρεις μήνες μετά, οι ήρωες προσπαθούν να βρουν τις νέες ισορροπίες της ζωής τους, ο καθένας με τον τρόπο του. Ο Σταύρος δουλεύει σκληρά, η Χρύσα και ο Ρώσος έχουν αφοσιωθεί σε ανθρωπιστικές αποστολές ενώ η Αλεξάνδρα έχει αφοσιωθεί στη φροντίδα του εγγονού της. Όμως δεν γνωρίζουν τη νέα, μεγάλη απειλή που έχει ήδη εισβάλλει στη ζωή τους…

Ο Νότης Αργυρός, ένας νέος, έξυπνος και γοητευτικός άνδρας, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα του, που άφησε στη δεύτερη σύζυγό του Έλεν Τζόρνταν και να πάρει αυτά που του χρωστάει η ζωή… με κάθε τρόπο. Σύμμαχός του, η παιδική του φίλη Λήδα Παπαμάρκου, μια νέα και αρκετά γοητευτική κοπέλα, η οποία ήταν από πάντα, κρυφά ερωτευμένη μαζί του. Η Λήδα έχει και εκείνη το δικό της σχέδιο εκδίκησης για έναν πλούσιο επιχειρηματία, τον Απόστολο Πετρίδη, ο οποίος κατέστρεψε επαγγελματικά τον πατέρα της και τον οδήγησε στον θάνατο.

Ο Νότης και η Λήδα οργανώνουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τα σχέδιά τους και αναλαμβάνουν δράση. Ο Νότης γνωρίζεται με τον Σταύρο και φροντίζει να του γίνει απαραίτητος. Γνωρίζει την Αλεξάνδρα και τη Μαρία και αποφασίζει να προσεγγίσει ερωτικά τη Μαρία, χωρίς όμως να υπολογίζει το κρυφό πάθος της Λήδας. Έχοντας διεισδύσει στην οικογένεια Μαλτέζου μαθαίνει εκ των έσω όλα τα μυστικά και αποφασίζει να «εξαφανίσει» όποιον και ό,τι στέκεται εμπόδιο…
Η Λήδα γνωρίζει τον Απόστολο Πετρίδη, χρησιμοποιώντας τη γοητεία της τον σαγηνεύει, εκείνος την ερωτεύεται και την παντρεύεται. Η μεγάλη του κόρη Μάνια, με την οποία ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις, αντιδρά ακραία στην είδηση του γάμου. Αντίθετα η μικρή του κόρη Χαρά, πάντα ήπια και γλυκιά ίσως και λόγω της ασθένειάς της, καλοδέχεται τη Λήδα στην οικία Πετρίδη.

Ο Σταύρος, ο Νότης, η Χρύσα, η Λήδα, η Αλεξάνδρα, η Μάνια, και όλοι όσοι υπάρχουν γύρω τους θα μπλεχτούν στα δίχτυα του έρωτα και του μίσους, του καλού και του κακού, της αγάπης και της εκδίκησης… Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Νότη και της Λήδας θα σημάνει την αρχή του τέλους. Οι συνέπειες θα είναι ανεξέλεγκτες και καταλυτικές για τις ζωές όλων…!


 
Η τελευταία πράξη της ιστορίας, αρχίζει απόψε, στις 6 το απόγευμα, ενώ από αύριο η σειρά θα προβάλλεται καθημερινά στις 7 το απόγευμα, με τα στελέχη της Μεσογείων να ελπίζουν ότι θα κερδίσει ξανά τους περισσότερους τηλεθεατές και θα παραμείνουν στη συχνότητά τους για να κερδίσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε