Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ στην πρώτη θέση στο Twitter

Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ στην πρώτη θέση στο Twitter

Το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ έκανε χθες Τετάρτη 5 Ιανουαρίου το βράδυ το καλύτερο ποδαρικό στη νέα χρονιά, σκαρφαλώνοντας με το hashtag #mousikokouti στην πρώτη θέση των τάσεων στο Twitter, ενώ είχε τη δεύτερη θέση στη ζώνη των 23:00 στο σύνολο του κοινού.

Η μουσική εκπομπή του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη ήταν από το ξεκίνημα της τολμηρή όχι μόνο στα μουσικά «παντρέματα» και τις διασκευές των κομματιών, αλλά και τη λίστα των καλεσμένων της διότι αυτό που έχει πετύχει ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι να πείσει συναδέλφους του, που έχουν ελάχιστες ή και καθόλου τηλεοπτικές εμφανίσεις να πηγαίνουν στο στούντιο τόσο για να μας μιλήσουν αλλά κυρίως για να τραγουδήσουν. Αυτό συνέβη και την παραμονή των Φώτων.

Η παρουσία της Μαρίας Φαραντούρη και η τηλεοπτική επιστροφή του Αλκίνοου Ιωαννίδη έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Με Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο, Λέοναρντ Κοέν και Radiohead, Μίκη Θεοδωράκη και κυπριακά νανουρίσματα αυτό το «Μουσικό Κουτί» ενέπνευσε χιλιάδες ενθουσιώδη σχόλια από τους χρήστες των social media.

Στο Twitter trending, στο Facebook εκατοντάδες ποστ με χιλιάδες σχόλια, ενώ τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ από χθες το βράδυ αρθρογραφούσαν για την εκπομπή.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις