Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το μυστικό… της Παναγιώταινας!

Το μυστικό… της Παναγιώταινας!

Είναι η γειτόνισσα του Διαμαντή και της Μοσχούλας και όπως κάθε κάτοικος στο «Κάτω Παρτάλι» έχει κι αυτή τα μυστικά της. Άλλωστε Παναγιώταινα βλέπουμε, αλλά ποιος είναι ο Παναγιώτης; Υπάρχει, ή η Παναγιώταινα είναι… άνευ Παναγιώτη;

Τι μυστικό κρύβει κι αυτή η κάτοικος στο «Κάτω Παρτάλι» θα το δούμε στο αποψινό επεισόδιο που θα μάθουμε πολλά για την Παναγιώταινα (Γιάννα Ζιάννη) που εμφανίζεται πάντα με τον ίδιο μυστηριώδη τρόπο που εξαφανίζεται!
Εκτός όμως, από μυστικό της Παναγιώταινας θα… θαυμάσουμε και τις επιδόσεις της Βίβιαν (Νάντια Κοντογιώργη) στο άρμεγμα, στο καθάρισμα του κοτετσιού και σε άλλες αγροτικές εργασίες που θα την βάλει η μητέρα του Θανάση (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) που φτάνει στο «Κάτω Παρτάλι» για να βοηθήσει το γιο της στις έρευνές του για τα μυστήρια του χωριού. Το αν είναι μάνα του ή όχι, θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια, αλλά η Μήτραινα (Νέλλυ Γκίνη) θα στρώσει για τα καλά στις δουλειές τη Βίβιαν που θα ξεπερνά τον πόνο της με πολύ τραγούδι. Στο σουρεαλιστικό σενάριο του Λευτέρη Παπαπέτρου η Βίβιαν βρίσκει διέξοδο από τις σκληρές αγροτικές εργασίες με τραγούδι από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Την εμφάνισή της όμως, στο «Κάτω Παρτάλι» κάνει απόψε ξανά και η Ζωή (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), ενώ ένα ακόμα μυστήριο θα απασχολήσει τους τηλεθεατές της ελληνικής σειράς και αφορά τον Ορέστη (Γιώργος Κοψιδάς) που εμφανίζεται και αυτός στο μυστηριώδες χωριό. Περισσότερα όμως, απόψε, στις 22:20, στην πετυχημένη σειρά του MEGA που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε