Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Το Ναυάγιο: Ο Λεωνίδας Κακούρης δημοσίευσε βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega

Το Ναυάγιο: Ο Λεωνίδας Κακούρης δημοσίευσε βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega

Η σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο», που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν (2023-2024), είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα του Σασμού, Σπύρου Πετρουλάκη, και αναφέρεται στο ναυάγιο της Φαλκονέρας τον Δεκέμβριο του 1966.

Οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά είναι πυρετώδεις είναι. Η σειρά θα βασιστεί στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα του Σασμού, Σπύρου Πετρουλάκη το οποίο και αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα.

Ειδικότερα, αναμένεται να εστιάσει στο ναυάγιο της Φαλκονέρας που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 1966 όπου και έχασαν 217 άτομα τη ζωή τους ενώ μόλις 46 να επιζούν.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, δημοσίευσε το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς.

Ο ηθοποιός βρίσκεται επάνω σε ένα καϊκι μαζί με την Αναστασία Παντούση και τον Γιώργο Χρυσοστόμου κι εύχονται να έχουν καλή αρχή για την έναρξη των γυρισμάτων.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει τος φως της δημοσιότητας, οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους ήρωες της σειράς είναι οι Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αναστασία Παντούση, Γιολάντα Μπαλαούρα, Γιώργος Χριστοδούλου, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Σουξές και ο Νίκος Γκέλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις