Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Όλα» είναι χαρούμενο για την… άνθιση στο τηλεοπτικό τοπίο!

Το «Όλα» είναι χαρούμενο για την… άνθιση στο τηλεοπτικό τοπίο!

Πρόκειται για μία από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές εκπομπές στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Την καινούργια σεζόν ο Θέμος Αναστασιάδης με τον Βαγγέλη Περρή στο πλάι του όπως όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη Δούκισσα Νομικού στην παρέα τους ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους καλεσμένους στο πλατό τους και με τις συνεντεύξεις, αλλά και του… βιτριολικού χιούμορ βίντεό τους να κάνουν τους τηλεθεατές να περνούν καλά.

Το «Όλα», ή «Όλα Τρέλα» επιστρέφει λοιπόν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με σκοπό να μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα. Μιας και η εκπομπή είναι από τα δυνατά «όπλα» του ΑΝΤ1, σημειώνοντας όλα τα χρόνια προβολής του υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά και ούσα από τις εκπομπές που στήριξαν «χτίζοντας» το late night πρόγραμμα στο κανάλι του Αμαρουσίου, αποφάσισαν σε συνεννόηση με τον Θέμο να την βγάλουν στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έως τώρα προγραμματισμό το «Όλα» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, ενώ ήδη η ομάδα της εκπομπής έχει συγκεντρώσει αρκετό υλικό για τα βίντεό της. Βέβαια, έχοντας διανύσει περίοδο… ισχνών αγελάδων με την παραγωγή εκπομπών να έχει μειωθεί κατά πολύ τα τελευταία χρίνια, το ότι φέτος υπάρχει… άνθιση στο τηλεοπτικό τοπίο και βγαίνουν περισσότερες εκπομπές και σειρές έχει κάνει την ομάδα του «Όλα» να είναι χαρούμενη που έχουν πολύ υλικό για αξιοποίηση και… σχολιασμό κατά το δικό τους τρόπο στα βίντεο της εκπομπής τους. Ήδη έχουν συγκεντρώσει αρκετό υλικό, ενώ θεωρούν ότι μέσα στον Οκτώβριο που θα βγουν κι άλλα προγράμματα στον αέρα, στα μοντάζ του «Όλα» θα κάνουν… πάρτι από τη χαρά τους, με σκοπό να κάνουν τους τηλεθεατές να γελάσουν και να περάσουν καλά και στον καινούργιο κύκλο της εκπομπής τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε