Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Παρτάλι» έσωσε το MEGA

Το «Παρτάλι» έσωσε το MEGA

Πρεμιέρα χθες για το δεύτερο κύκλο της σειράς του Λευτέρη Παπαπέτρου και οι περισσότεροι τηλεθεατές όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen βρέθηκαν στη συχνότητα του MEGA.

Το «Κάτω Παρτάλι» σημείωσε 41,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 47,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ το υψηλότερο ποσοστό κατέγραψαν οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών που έδωσαν στο κανάλι της Μεσογείων 66,4% μέσο όρο.

Η σειρά μάλιστα βρέθηκε στην κορυφή της χθεσινής κατάταξης αφού συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, αποδεικνύοντας ότι τα στελέχη του σταθμού έκαναν πολύ καλά που… επιτάχυναν την πρεμιέρα του δεύτερου μισού της σεζόν για να ανακάμψουν στους πίνακες τηλεθέασης.

Κι αυτό συνέβη, αφού χθες το MEGA στο σύνολο ημέρας σημείωσε 19,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 20,7% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην πρώτη θέση στο σύνολο με 20,4% στο γενικό σύνολο, αλλά δεύτερος στο δυναμικό κοινό με 19,7% μέσο όρο.

Βέβαια η… ανάκαμψη του MEGA οφείλεται και στην πρεμιέρα της καθημερινής σειράς «Δικαίωση» που επίσης κατέγραψε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης (22,9% και 22%, αντίστοιχα) και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι και η επιστροφή της Όλγας Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φαίνεται ότι κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το νέο σχήμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο σημείωσε 22,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση κατά την ώρα μετάδοσής του, αφού το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη σημείωσε 20,8% και 14,9% αντίστοιχα.

Η προσπάθεια του MEGA να ανακάμψει στο δεύτερο μισό της σεζόν και να συγκεντρώσει στη συχνότητά του τους περισσότερους τηλεθεατές φαίνεται ότι αποδίδει, ενώ σήμερα το πρόγραμμά του περιλαμβάνει την πρεμιέρα της καινούργιας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, την «Εθνική Ελλάδος», αλλά και τις «Ηρωίδες». Βέβαια είναι σίγουρο ότι και ο ΑΝΤ1 αλλά και ο ALPHA δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί και θα χρησιμοποιήσουν ό,τι όπλα διαθέτουν για να κερδίσουν τους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε