Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το… περίεργο «συγύρισμα» στο Εθνικό Θέατρο!

Το… περίεργο «συγύρισμα» στο Εθνικό Θέατρο!

Μετά την… περιπετειώδη «αλλαγή φρουράς» στην ηγεσία του Εθνικού Θεάτρου και αφού ο απερχόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής Σωτήρης Χατζάκης πήρε τα πράγματα από το γραφείο του, μπόρεσε ο νυν, Στάθης Λιβαθινός να εγκατασταθεί εκεί και να πιάσει δουλειά.

Από τα πρώτα πράγματα λοιπόν που φαίνεται ότι αποφάσισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής είναι να μην ανανεώσει τις συμβάσεις εργαζομένων που λήγουν τον Μάιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η ανακοίνωση στο… πλεονάζον προσωπικό δεν έγινε από τον ίδιο, αλλά από το γραφείο προσωπικού που ενημέρωσε κατ’ εντολή του τους συμβασιούχους πως δεν θα ανανεωθούν.

Ανάμεσα σε αυτούς μάλιστα είναι και το προσωπικό που είχε αναλάβει να κλείνει σωματεία, συλλόγους και μεγάλα γκρουπ για να παρακολουθούν τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου!

Βέβαια από τη μία πλευρά μπορεί ο Στάθης Λιβαθινός να έχει δίκιο και σύμφωνα με το σχέδιο διοίκησης που θέλει να θέσει σε ισχύ οι θέσεις που κάλυπταν να είναι περιττές. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το δούμε τους επόμενους μήνες, διαπιστώνοντας αν πράγματι ο νυν καλλιτεχνικός διευθυντής θέλει να κάνει… συγύρισμα στο Εθνικό Θέατρο ή απλώς θέλει να βάλει στις θέσεις κάποιους άλλους.

Πάντως, στο κτίριο της Αγίου Κωνσταντίνου υπάρχει ανησυχία από αρκετούς για τα «νέα μέτρα» που φαίνεται να επιβάλλει ο Στάθης Λιβαθινός καθήμενος στο καινούργιο του γραφείο…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε