Media

Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα επιστρέφει με ανανεωμένη ομάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρεμιέρα στις 09:50 τη Δευτέρα (11.09.2023) θα κάνει Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μαζί με τους… παλιούς Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό θα είναι φέτος η Ελένη Βουλγαράκη και ο Βαγγέλης Περρής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1: «Πάντα ένα βήμα μπροστά στα θέματα της επικαιρότητας και την ανάδειξή τους από όλες τις πλευρές, με όλους τους πρωταγωνιστές σε πρώτο πλάνο.

«Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και για άλλη μια χρονιά θα αφήσει το στίγμα του στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία μας, ό,τι γίνεται viral, ό,τι μας δίνει χαρά ή μας προβληματίζει, ό,τι κάποιοι… δεν τολμούν να θίξουν, θα είναι στην καθημερινή θεματολογία του «Πρωινού». 

Καθημερινά στις 09:50 στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναδεικνύει θέματα της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος! Θα τα κοιτάει στα μάτια και με το καθαρό βλέμμα και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει, θα παρουσιάζει την είδηση όπως πρέπει. 

Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με τους ξεχωριστούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια σεζόν.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, εκτός από τη δοκιμασμένη παρέα του Τάσου Τεργιάκη, της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Άριας Καλύβα, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθενται νέοι συνεργάτες που θα κάνουν την ομάδα του «Πρωινού» ακόμα πιο δυνατή. 

Ο Βαγγέλης Περρής επιστρέφει στην παρέα του «Πρωινού» και με το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, θα φέρει ανατροπές. Η Ναταλία Ανδρικοπούλου θα έχει όλο το καυτό τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η Ελένη Βουλγαράκη θα αναδείξει όλα τα lifestyle θέματα και όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Η κουζίνα του  «Πρωινού» θα γεμίσει νέες γεύσεις και αρώματα από τις μαγειρικές ικανότητες του καταξιωμένου σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου, ο οποίος θα φέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο κάθε τηλεθεατή. 

Η Λίτσα Πατέρα, η σταθερή αξία του  «Πρωινού», θα… μεσουρανήσει για άλλη μια χρονιά στο κομμάτι της αστρολογίας. Οι προβλέψεις της για κάθε ζώδιο, η επιρροή των πλανητών και οι γνώσεις της για ό,τι άλλο το σύμπαν μάς επιφυλάσσει, θα είναι ο καθημερινός οδηγός μας. 

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και η ανανεωμένη ομάδα του  «Πρωινού» έρχονται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 09:50».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη