Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Σόι» γίνεται διπλό!

Το «Σόι» γίνεται διπλό!

Ήρθε, αγαπήθηκε και… μεγαλώνει. Ο λόγος για το «Σόι», τη σειρά του ALPHA που όπως αποδεικνύεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen κέρδισε τους τηλεθεατές. Για αυτό και τα στελέχη στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να τη χρησιμοποιήσουν στη μάχη της τηλεθέασης και να κάνουν το «Σόι» διπλό.

 Έτσι λοιπόν από τις αρχές Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται καινούργια επεισόδια η σειρά δεν θα βγαίνει στον αέρα μόνο κάθε Πέμπτη αλλά θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές και κάθε Παρασκευή. Το concept μάλιστα είναι κάθε Πέμπτη οι τηλεθεατές να «μεταφέρονται» στο σπίτι της Χαρούλας και του Βαγγέλη Χαμπέα, δηλαδή των ηρώων που υποδύονται οι Ρένια Λουιζίδου και Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ κάθε Παρασκευή η ιστορία θα εξελίσσεται στο σπίτι της Αλεξάνδρας και του Μενέλαου Τριανταφύλλου, που υποδύονται οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Παύλος Ορκόπουλος.
Έτσι, με διπλό επεισόδιο κάθε βδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή, της σειράς «Το σόι σου», αλλά και με την προβολή της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, ο ALPHA δημιουργεί καθημερινά στις 9 το βράδυ μια δυνατή ζώνη με σκοπό να συγκεντρώνει τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά του, επιθυμώντας να κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε