Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το “Σόι σου” επιστρέφει με… καλοκαιρινή διάθεση!

Το “Σόι σου” επιστρέφει με… καλοκαιρινή διάθεση!

Τρίτη σεζόν για τη σειρά του ALPHA και τα στελέχη του σταθμού ευελπιστούν ότι και φέτος το «Σόι σου» θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Αυτό άλλωστε έχει αποδειχτεί και με αριθμούς αφού και πέρυσι, τη δεύτερη σεζόν, σημείωσε πάλι υψηλά νούμερα τηλεθέασης για το σταθμό τερματίζοντας πρώτη στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 15-44, καταγράφοντας μέσο όρο 25,2%, ενώ το πιο φανατικό κοινό της ήταν οι γυναίκες ηλικίας 25-44 όπου σημείωσε μέσο όρο 30,4%.

Από απόψε λοιπόν και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη Τριαντάφυλλοι και Χαμπαίοι ξανά σε δράση και στα πρώτα επεισόδια θα μάθουμε… τι έκαναν το καλοκαίρι!

«Ξέρω τι έκανες φέτος το καλοκαίρι» είναι ο τίτλος των δύο πρώτων επεισοδίων και στο πρώτο μέρος, απόψε, θα μάθουμε πώς πέρασαν το καλοκαίρι τους, πού πήγαν διακοπές αλλά και γιατί η Λυδία δεν μιλάει στον Σάββα! Με flash back λοιπόν όπως απαιτεί το σενάριο του Νίκου Μήτσα και της Δήμητρας Τσόλκα θα απαντηθούν τα ερωτήματα με το «Σόι» σε θάλασσες, ξενοδοχεία, πισίνες και γραφικά σημεία της Καλαμάτας.

Κι αυτό θα είναι μόνο η αρχή γιατί στο δεύτερο μέρος, αύριο Πέμπτη, ο Μενέλαος και η Αλεξάνδρα φεύγουν για Πορταριά, ελπίζοντας να συνεχίσουν εκεί τις διακοπές τους. Όμως, ένα τρακάρισμα έρχεται να ανατρέψει ξανά τα σχέδιά τους. Αναγκασμένοι να μείνουν στην Καλαμάτα για ένα βράδυ, ψάχνουν απεγνωσμένα για δωμάτιο. Και ενώ ο Βαγγέλης κι η Χαρούλα απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε προεδρική σουίτα, εκείνοι καταλήγουν στο κάμπινγκ μαζί με τον Διονύση. Γιατί όμως ούτε ο Σάββας, η Λυδία, ο Κωνσταντίνος και η Αντωνία δεν φεύγουν για διακοπές; Μήπως το τελειωτικό χτύπημα δεν έχει έρθει ακόμα; Μήπως τα μαρτύρια αυτό το καλοκαίρι δε θα σταματήσουν; Τι κάνει η Μπέλα με τον Άρη στην Αθήνα και γιατί ο Μιχάλης, η Όλγα και ο Διονύσης είναι οι μόνοι τελικά που θα κάνουν διακοπές; Μετά λοιπόν από την Αθήνα, ήρθε η ώρα να δούμε τους ήρωες να αναστατώνουν και την Πελοπόννησο!

Από απόψε λοιπόν, στις 9, οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου φέρνουν στη συχνότητα του ALPHA το «Σόι σου» και αναμένεται ότι θα συνεχίσει και φέτος να έχει αγαπημένη σχέση με τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε