Site icon NewsIT
13:05 | 26.05.25

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Οι 5 πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Alpha και η εξέλιξή τους στον χρόνο

Το λογότυπο της σειράς «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»

Το λογότυπο της σειράς «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»

Newsit Newsroom

Κυκλοφόρησαν τα 5 πρώτα teasers με τις κεντρικές ηρωίδες

Όλα είναι έτοιμα για τη νέα δραματική σειρά εποχής που έχει τη «φαρέτρα» του ο ALPHA και πρόκειται να βγάλει στον τηλεοπτικό «αέρα» την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τη μεταφορά του βιβλίου της Λένας Μαντά «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι».

Πρόκειται για μία συγκινητική ιστορία που αφορά μία οικογένεια που ζει στην ελληνική επαρχία και η μητέρα μεγαλώνει τις 5 κόρες της. Οι κοπέλες είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες μεταξύ τους και χαράσσουν άλλα μονοπάτια ζωής στη νέα σειρά του ALPHA, με πρωταγωνίστριες την Αναστασία Παντούση, τη Νάνσυ Μπούκλη, την Έβελυν Ασουάντ, την Ευγενία Ξυγκόρου και την Ασημένια Βουλιώτη.

Μάλιστα, ο σταθμός παρουσίασε 5 teasers με τις κεντρικές ηρωίδες και βλέπουμε την εξέλιξη της καθεμίας στον χρόνο.

«Έχοντας αγαπηθεί από εκατομμύρια αναγνώστες, τo best seller μυθιστόρημα της Λένας Μαντά “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” παίρνει ζωή μέσα από την μυθοπλασία του Alpha. Πέντε ξεχωριστά teasers, ένα για κάθε κόρη, αποκαλύπτουν τις 5 πρωταγωνίστριες της σειράς, “παντρεύοντας” το χθες με το σήμερα κι αντλώντας έμπνευση από την αισθητική και την ιστορία του κάθε κοριτσιού. Η Αναστασία Παντούση ως Μελισσάνθη, η Νάνσυ Μπούκλη ως Ιουλία, η Έβελυν Ασουάντ ως Ασπασία, η Ευγενία Ξυγκόρου ως Πολυξένη και η Ασημένια Βουλιώτη ως Μαγδαληνή, μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια μας -από την πρώιμη παιδική ηλικία, στα χρόνια της εφηβείας και μέχρι τη στιγμή που αποχωρίζονται τη μητέρα τους, Θεοδώρα, και το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώνεται το παρελθόν με το παρόν και κάθε πρόσωπο, κάθε στάδιο της ζωής, “κυλά” όπως το ποτάμι που διατρέχει αθόρυβα την ιστορία τους. Γιατί η ζωή, όπως το νερό, δεν σταματά ποτέ. Σε παρασύρει. Σε μεταμορφώνει. Και τελικά σε φέρνει εκεί όπου ίσως, ήταν γραφτό να φτάσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού για τη νέα δραματική σειρά εποχής.

Οι 5 πρωταγωνίστριες και ο ρόλος της μητέρας

Αναλυτικότερα, τον ρόλο της Μελισσάνθης θα κρατήσει η Αναστασία Παντούση, η οποία επιστρέφει μετά από έναν χρόνο αποχής από τη «μικρή οθόνη». Η τελευταία σειρά που πρωταγωνίστησε ήταν το «Ναυάγιο» στο MEGA.

Την Ιουλία πρόκειται να υποδυθεί η Νάνσυ Μπούκλη, που έχουμε απολαύσει ξανά στις σειρές εποχής «Το ναυάγιο» και «Η παραλία». 

Τον ρόλο της Ασπασίας θα κρατήσει η ανερχόμενη ηθοποιός Έβελυν Ασουάντ που είχαμε απολαύσει στις «Ψυχοκόρες».

Για τις ανάγκες της νέας σειράς του ALPHA, η Ευγενία Ξυγκόρου «μεταμορφώνεται» σε Πολυξένη και μάλιστα στο teaser τη βλέπουμε σε μεγαλύτερη ηλικία με κατάξανθα μαλλιά. Η ηθοποιός την προηγούμενη σεζόν κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας».

 

Η 5η αδελφή της οικογένειας είναι η Μαγδαληνή, τον ρόλο της οποίας θα κρατήσει η Ασημένια Βουλιώτη, μία από τις τέσσερις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, που κράτησε τον ρόλο της Μαρινέλλας στην επιτυχημένη ταινία «Υπάρχω», που παρουσίαζε τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα.

Μπορεί ακόμα να μην έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τον σταθμό, αλλά τον ρόλο της μητέρα των 5 κοριτσιών πρόκειται -κατά πάσα πιθανότητα- να τον υποδυθεί η ταλαντούχα Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία είχε πάρει μέρος στη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» πριν από δύο χρόνια.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version