Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το Στούντιο 4 άρχισε χωρίς τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Κάπως περίεργο

Το Στούντιο 4 άρχισε χωρίς τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Κάπως περίεργο

Μοναχική ήταν σήμερα (10.10.2023) η… έναρξη του Στούντιο 4. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου άργησε και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είπε «καλησπέρα» μόνος του!

Μετά την πρώτη… παγωμάρα, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος εξήγησε στους τηλεθεατές του Στούντιο 4 γιατί απουσίαζε από το πλευρό του… τηλεοπτικό έτερον ήμισύ του, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Καλησπέρα, καλησπέρα και καλωσήρθατε σήμερα Τρίτη. Ξέρω ότι είναι πολύ αμήχανο που βρίσκομαι μόνος μου εδώ, θα έρθω στη μέση για να καλύψω το κενό», είπε αρχικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Δεν συμβαίνει τίποτα απλώς υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση και η Νάνσυ θα έρθει σε 5, 7, 10 λεπτά. Πάντως, εδώ θα είναι.

Κάπως περίεργο είναι που λέω εγώ καλησπέρα, γιατί πάντα αναρωτιόμουν πώς είναι οι άνθρωποι που λένε μόνοι τους καλησπέρα. Αμήχανο είναι και άσχημο, όταν μοιράζεσαι αυτή τη θέση με έναν άνθρωπο που σε συμπληρώνει και τον αγαπάς», συνέχισε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Έρχεται η Νάνσυ, μικροατυχίες συμβαίνουν. Σε λίγα λεπτά θα είναι εδώ», είπε κλείνοντας την… έναρξη και πάσαρε το βίντεο με τη σημερινή σκαλέτα της εκπομπής.

 

Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έφτασε τελικά στο πλατό, λέγοντας με χιούμορ στον συνεργάτη της: «2,5 χρόνια όμως, Θανάση μου, ήμουν κυρία. Στην ώρα μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις