Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το “τσεκούρι” του πολέμου κυβέρνησης – ΜΜΕ με θύματα δεκάδες εργαζομένους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την τακτική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ακολουθεί η κυβέρνηση σε ό,τι έχει να κάνει με τον «πόλεμο» που έχει ανοίξει με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει Νόμος.

Έτσι, αφού το «διατάσσομεν» δεν εισακούστηκε η κυβέρνηση θα καταθέσει αύριο τη σχετική διάταξη για τις 4 άδειες εθνικής εμβέλειας αποφασισμένη όπως δηλώνει να τα βάλει με τη διαπλοκή. Για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση ξεθάβει το τσεκούρι του πολέμου με τα ΜΜΕ έστω και αν από αυτόν τον πόλεμο εκατοντάδες εργαζόμενοι δουν την πόρτα της εξόδου. Σε μία «παγωμένη» τηλεοπτική αγορά η κυβέρνηση παραμένει στις θέσεις της και με σύνθημα «εναντίον της διαπλοκής» προσπαθεί να φτιάξει καινούργιο τηλεοπτικό χάρτη, με τη λογική δηλαδή ότι οι «διαπλεκόμενοι» δεν θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους υπάρχοντες πανελληνίας εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς θα καταθέσουν τα όσα χρειάζονται και όποιος από αυτούς δεν λάβει την άδεια θα βρεθεί εκτός αναγκαζόμενος να απολύσει τους εργαζομένους του. Δικαιολογημένα κάποιοι χαρακτηρίζουν το «τσεκούρι» ως ρεβανσιστική κίνηση της κυβέρνησης που δεν μετρά το κόστος των εκατοντάδων απολυμένων…!

Αξίζει πάντως να λάβουμε υπόψη μας και όσους υποστηρίζουν ότι ο «πόλεμος» της κυβέρνησης δεν είναι με τα ΜΜΕ αλλά με την ενημέρωση και για αυτό και θέλει οι πανελλήνιας εμβέλειας –και πλήρους προγράμματος- τέσσερις σταθμοί που θα πάρουν τις άδειες να είναι ελεγχόμενοι και πιστοί στα «διατάσσομέν» τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε