Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Voice»… εξολόθρευσε τους αντιπάλους του!

Το «Voice»… εξολόθρευσε τους αντιπάλους του!

Με την τελευταία «μονομαχία» ολοκληρώθηκε χθες και η δεύτερη φάση του «Voice» και οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να περάσουν πήραν το εισιτήριο για τα live.

Και χθες το τελευταίο battle σημείωσε υψηλή βαθμολογία ανεβάζοντας τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της κατάταξης να κοιτάζει πολύ… αφ’ υψηλού τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια. Συγκεκριμένα, η τελευταία «μονομαχία» έφερε στο κανάλι του Αμαρουσίου 34,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 37,8% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το talent show μάλιστα… εξολόθρευσε τους αντιπάλους του που σημείωσαν πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις, αφού την περισσότερη ώρα από τις 21:00 έως τις 23:59, δηλαδή στη ζώνη του prime time,  όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Λογικό λοιπόν που στον ΑΝΤ1 είναι ευχαριστημένοι από την έως τώρα πορεία του δεύτερου κύκλου του «Voice» πιστεύοντας ότι η επόμενη φάση, των live, που θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Ιουνίου, θα φέρει στη συχνότητά τους ακόμα περισσότερους τηλεθεατές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε