Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

To «Your Face Sounds Familiar»… μιμήθηκε τα show!

To «Your Face Sounds Familiar»… μιμήθηκε τα show!

Πρεμιέρα… κύκνειου άσματος. Μόνο που αυτό το «άσμα» είχε πολλά φάλτσα. Όχι τόσο στα τραγούδια καθώς οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι «πάτησαν» σωστά πάνω στο πεντάγραμμο, αλλά στις μιμήσεις που –υποτίθεται- ότι είναι και το ζητούμενο…!

Να είστε σίγουροι όμως ότι μετά από αυτόν τον κύκλο του, τον τρίτο κατά σειρά, το «Your Face Sounds Familiar» θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αφού φάνηκε ότι ο ΑΝΤ1 το έστησε όπως όπως θέλοντας να βγάλουν στον αέρα κάποιο show, αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν κάτω του… so and so!

Σύμφωνα με τα στελέχη του σταθμού, αλλά και την κριτική επιτροπή του talent show, σκοπός τους είναι να δώσουν χαρά στους τηλεθεατές και να τους κάνουν να περάσουν καλά…! Και σίγουρα ένα show έχει χώρο και χρόνο στο τηλεοπτικό τοπίο και θα βοηθούσε τους τηλεθεατές να… ξεφύγουν από τη δύσκολη καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο της οικονομικής λιτότητας όμως, αν στους προηγούμενους κύκλους του YFSF «έβαφαν αυγά» με… χάλια υλικά, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1 ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Έτσι εμφανισιακά οι περισσότερες από τις μεταμφιέσεις ήταν κάκιστες και είναι σίγουρο πως αν δεν μας είχαν ενημερώσει για το ποιους έκαναν πολλοί από τους διαγωνιζομένους, τότε θα ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβουμε…! Αυτό, όσον αφορά τις «μεταμφιέσεις» γιατί παρ’ όλα αυτά οι περισσότεροι από τους διαγωνιζομένους τραγούδησαν σωστά και τουλάχιστον δεν σου ερχόταν να κλείσεις τον ήχο…! Βέβαια απορούσες αρκετές φορές με αυτά που άκουγες, όπως στο εισαγωγικό βίντεο του Βαλάντη που μιλώντας στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του μας ενημέρωσε ότι «ο Βαλάντης είναι ευαίσθητος καλλιτέχνης». Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι έβαλα κάποια τραγούδια του να ακούσω, μην τυχόν και είχα «χάσει» κάτι και τελικά κατάλαβα ότι ο Βαλάντης είναι… κρυψίνους και όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας κρύβει πολύ… έντεχνα την καλλιτεχνική του ευαισθησία. Επίσης, μιλώντας για «ευαισθησία» αξίζει να αναφέρω ότι ήταν πολύ… άκομψος ο τρόπος που η Ματθίλδη Μαγγίρα συνέχισε να «μιμείται» την Αλέκα Κανελλίδου, μετά την ομολογουμένως πολύ καλή –καλλιτεχνικά- προσέγγιση που έκανε στη σκηνή μιμούμενη τραγουδιστικά τη σπουδαία ερμηνεύτρια.

Κοντολογίς, οι χάλια εμφανισιακά μεταμφιέσεις και διάφορα… φάλτσα που ακούστηκαν κυρίως στις πρόζες, ακόμα και από την κριτική επιτροπή, (όπως της Κατερίνας Παπουτσάκη που προσπαθούσε να πείσει ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι βαθύφωνος, προφανώς γιατί αγνοεί τον όρο contralto) ήταν αρκετά για να μας αποδείξουν ότι το YFSF έγινε… στο πόδι. Βέβαια, η πρεμιέρα έκανε 38,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του, οπότε είναι αναμενόμενο στον ΑΝΤ1 να συνεχίσουν να κάνουν δουλειές του ποδαριού και να… μιμούνται τα shows με so and so πρόγραμμα…! Γιατί τελικά, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι οι τηλεθεατές… παίρνουμε ό,τι μας δίνουν…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε