Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι ηχηρές απουσίες από την κηδεία του

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι ηχηρές απουσίες από την κηδεία του

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος κηδεύτηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου κι η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μπορεί ο Τόλης Βοσκόπουλος να τραγούδησε σχεδόν με όλους τους Έλληνες τραγουδιστές, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ηχηρές ήταν οι απουσίες στην κηδεία. Αν και όλοι πίστευαν ότι η πρώην σύζυγός του Μαρινέλλα θα βρισκόταν στο ύστατο χαίρε, εκείνη δεν παρέστη, ενώ, σύμφωνα με όσα συζητούσαν διάφοροι στην κηδεία, δεν υπήρχε το δικό της στεφάνι στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Τρανταχτή ήταν και η απουσία του Γιάννη Πάριου, ο οποίος δεν βρέθηκε δίπλα στον παλιό καλό του φίλο, με τον οποίο έζησαν μαζί πολλές σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Αν και στο διαδίκτυο υπάρχει πλήθος από στιγμιότυπα της Γλυκερίας με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ούτε η ίδια βρέθηκε στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Το ίδιο συνέβη και με την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όμως έστειλε στεφάνι. Τέλος, αν και ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τα social media αποχαιρέτησε με θέρμη τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν βρέθηκε στον αποχαιρετισμό.

Media Τελευταίες ειδήσεις