Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τομ Χανκς: Τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί η ταινία του «A Man Called Otto»

Τομ Χανκς: Τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί η ταινία του «A Man Called Otto»

Ανήμερα των Χριστουγέννων αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Τομ Χανκς με τίτλο «A Man Called Otto». Σύμφωνα με τη Sony πρόκειται για μια δραματική ταινία, όπου πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός και αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες τα Χριστούγεννα.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν (Fredrik Backman) «A Man Called Ove» που είχε γίνει ξανά διασκευή στην Σουηδία το 2015.

Σε σκηνοθεσία του Μαρκ Φόρστερ (Marc Forster) το σενάριο του Ντέιβιντ Μαγκί (David Magee) ακολουθεί τον Otto (Χανκς), έναν γκρινιάρη χήρο που ζει απομονωμένος μετά την απώλεια της γυναίκας του μέχρι την ημέρα όπου μία ζωηρή νεαρή οικογένεια μετακομίζει στη διπλανή πόρτα, και μία απροσδόκητη φιλία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια τον Φεβρουάριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο με τον αγαπημένο ηθοποιό να εκτελεί μεταξύ άλλων και χρέη παραγωγού μαζί με την γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson).

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Μαριάνα Τρεβίνιο (Mariana Treviño), Ρέιτσελ Κέλερ (Rachel Keller) και Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο (Manuel Garcia-Rulfo).

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου 2023 όπως αναφέρει το Deadline.

Media Τελευταίες ειδήσεις