Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τον βάζουν στο… WC λόγω Survivor

Τον βάζουν στο… WC λόγω Survivor

Το ότι στον ΣΚΑΪ έχουν θέσει σε προτεραιότητά τους ό,τι αφορά το ριάλιτι είναι περιττό να το αναφέρω. Από μία άποψη λογικό αφού το «Survivor» καταγράφει τρελές πτήσεις τηλεθέασης οπότε αναμενόμενο να το… εκμεταλλευτούν όσο μπορούν, ακόμα και αν κάποιοι «κάτοικοι» του σταθμού δυσαρεστούνται…!

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν πρώτα μέσα από το Newsit.gr ανέφερα για την καινούργια εκπομπή «#Survivor» που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη με όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η εκπομπή να προβάλλεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι καταλαμβάνοντας τη θέση στο πρόγραμμα της εκπομπής «Σκάι στις 3» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Τελικά όμως στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να… φάνε την Ελένη Ψυχούλη και να την «μετακομίσουν» στο σαββατοκύριακο ώστε τη θέση της στο καθημερινό πρόγραμμα να πάρει η εκπομπή για το ριάλιτι.

Ωστόσο, φαίνεται ότι κι ο δημοσιογράφος δεν γλίτωσε από τη μετακόμιση καθώς θα πρέπει να πάρει την καρέκλα του και να πάει σε άλλο στούντιο αφού η καινούργια εκπομπή χρειάζεται μεγάλο πλατό. Έτσι η ενημερωτική εκπομπή μετακομίζει από το στούντιο που έβγαινε και πηγαίνει σε ένα πολύ μικρότερο, όπου χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι στο κανάλι του Φαλήρου το συγκεκριμένο στούντιο έχει το… παρατσούκλι «WC» αποδίδοντας έτσι το… μέγεθός του.

Είναι σαφές λοιπόν ότι μέσα από το… WC ο Μπογδάνος θα… δυσκολεύεται να σηκώνεται όρθιος, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, λόγω της… στενότητας του χώρου θα είναι δύσκολη η παρουσία συνεργατών του, όπως της Χριστίνας Σούζη και της Σοφίας Τσίπα. Έτσι λοιπόν από την επόμενη βδομάδα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα… επιβιώνει λόγω του Survivor σε ένα μικρό στούντιο και όπως φαίνεται το hit της εκπομπής θα είναι το «Καμαρούλα μια σταλιά, δύο επί τρία…»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε