Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τόνυ Δημητρίου: «Μου χρώσταγε 50.000 δραχμές, του ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα»

Τόνυ Δημητρίου: «Μου χρώσταγε 50.000 δραχμές, του ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα»

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για το μαγαζί που έχει ανοίξει, για τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πως όταν γεννήθηκε, ένας από τους πρώτους ανθρώπους που τον πήρε αγκαλιά ήταν ο Τομ Τζόουνς.

«Το μαγαζί ξεκίνησε για να μπορώ να λέω πιο εύκολα όχι σε κάποια πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν. Σε αυτή τη δουλειά πολλές φορές πρέπει να επιλέξεις στους στραβούς τον μονόφθαλμο γιατί πρέπει να επιβιώσεις. Τα κασέ έχουν πέσει εδώ και πολλά χρόνια.

Σε μία από τις πρώτες μου δουλειές, ο παραγωγός μου χρώσταγε 50.000 δραχμές. Την τέταρτη φορά που πήγα στο γραφείο και δεν με πλήρωσε, ξήλωσα το στερεοφωνικό κι έφυγα», είπε αρχικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Ο Τόνυ Δημητρίου συμπλήρωσε: «Όταν κάνεις παιδιά, ο χρόνος αποκτά ύψος, βάρος και νοημοσύνη. Τα παιδιά μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα γιατί ζουν στην Κέρκυρα με τη μητέρα τους, τον υπέροχο πατριό τους και ένα καινούργιο αδελφάκι.

Είναι πολύ καλύτερο γι’ αυτά που μεγαλώνουν στην Κέρκυρα παρά στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Τον πόνο του ότι μου λείπουν τον συμβιβάζω με το γεγονός ότι εκεί είναι καλύτερα».

«Όταν γεννήθηκα με πρωτοκράτησε ο Τομ Τζόουνς, είχε έρθει στην κλινική να δει μια κολλητή του», αποκάλυψε ο Τόνυ Δημητρίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις