Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τούρκικη βοήθεια… για την Τρέμη!

Τούρκικη βοήθεια… για την Τρέμη!

Γκρίνια έχει πέσει στον ενημερωτικό τομέα του MEGA που βλέπουν τη «ναυαρχίδα» τους, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, να… μπάζει νερά, ή μάλλον, να… χάνει τηλεθεατές.

Αν και το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού τερμάτιζε πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης, τον τελευταίο καιρό σημειώνει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στη Μεσογείων.

Κι όπως είναι σύνηθες, μεγάλο μέρος της ευθύνης για την απώλεια αποδόθηκε… στους άλλους. Στο σταθμό λοιπόν ξεκίνησε γκρίνια για το lead in του δελτίου, δηλαδή ότι εισέπραττε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης από τη σειρά «Πενήντα πενήντα» που αντικατέστησε τη «Fatmagul». Βέβαια είναι λογικό η τούρκικη σειρά να σημείωνε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης, αφού η ελληνική που την αντικατέστησε έχει προβληθεί πολλές φορές. Έτσι λοιπόν με γρήγορες διαδικασίες στο MEGA αποφάσισαν να στραφούν ξανά… στην Τουρκία για να συγκεντρώσουν περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητά τους, μπας και αυτοί παραμείνουν μετά να παρακολουθήσουν το δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη.
Από αύριο λοιπόν Τετάρτη και κάθε μέρα λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα θα ξεκινά να προβάλλεται μία καινούργια τούρκικη σειρά, οι «Κρυμμένες αλήθειες».

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Τουρκία το 2010 και ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «Kizim Nerede?» που μεταφράζεται ως «Πού είναι η κόρη μου;», καθώς όλα ξεκινούν όταν εξαφανίζεται η κόρη ενός πλούσιου επιχειρηματία. Πιο αναλυτικά, ο Zafer Demiray έχει όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί: είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας του, παντρεμένος με τη γοητευτική Suna και έχουν τρεις κόρες, την Eylül, την Cansu και τη Zeynep. Μαζί με τις αδελφές του και τους συζύγους τους έχτισαν μια ισχυρή οικονομική αυτοκρατορία. Το μυστικό της επιτυχίας του, θεωρεί ότι είναι πάνω απ’ όλα οι άρρηκτοι συγγενικοί δεσμοί και η δύναμη της ευτυχισμένης οικογένειας.

Ο Zafer καταξιώνεται και επισήμως καθώς επιλέγεται ως «ο επιχειρηματίας της χρονιάς» και όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται στη βίλα του για να γιορτάσουν αυτή την πολύ σημαντική διάκριση. Μετά την οικογενειακή γιορτή, η Zeynep και τα τρία ξαδέλφια της αποφασίζουν να συνεχίσουν τη βραδιά τους σ’ ένα κλαμπ της μόδας. Ο Zafer θα τους συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του και θα ζητήσει από την κόρη του να είναι ιδιαίτερα προσεχτική. Όταν στις τρεις το πρωί, η Suna και η Ipek, η αδελφή του Zafer, πηγαίνουν στο κλαμπ για να πάρουν τα παιδιά, ανακαλύπτουν ότι η Zeynep έχει εξαφανισθεί. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τι της έχει συμβεί.

Ο αστυνομικός Kaan θα κάνει τα πάντα για ν’ ανακαλύψει τη νεαρή Zeynep και να τιμωρήσει τους θύτες, ενώ μέσα απ’ αυτή την υπόθεση θα προσπαθήσει να νικήσει και τους προσωπικούς του δαίμονες. Η επώδυνη πορεία της αναζήτησης του εξαφανισμένου κοριτσιού θα κάνει το πορτραίτο της ευτυχισμένης οικογένειας να σπάσει σε χίλια κομμάτια καθώς όταν πέσουν οι μάσκες θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι από καιρό «Κρυμμένες Αλήθειες», όπως θα είναι και ο τίτλος της σειράς στα ελληνικά!

Αξίζει να αναφέρω ότι το… πουλέν της σειράς είναι ο ηθοποιός Μουράκ Χακί που υποδύεται τον αστυνομικό Kaan και που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό μέσα από το ρόλο του ως Κενάν στη σειρά «Κισμέτ» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1.

Τώρα στο MEGA ελπίζουν ότι ο τούρκος ηθοποιός θα συγκεντρώσει τους τηλεθεατές -κι ιδιαίτερα τις τηλεθεάτριες- στη συχνότητά τους για να παραμείνουν μετά να παρακολουθήσουν και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη, μπας και ανέβουν οι τηλεθεάσεις του! Για να δούμε…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε