Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τρελό γέλιο με το… σύμβουλο γάμου!

Τρελό γέλιο με το… σύμβουλο γάμου!

Ένας σύμβουλος γάμου που έχει δει, έχει ακούσει κι αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, αλλά αυτή τη φορά βρίσκει το μπελά του από τη «Φαμίλια». Και αν όλα πάνε καλά τότε οι συντελεστές που θα την απαρτίσουν θα είναι ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές…!

Και να εξηγήσω τι εννοώ. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr ο ΑΝΤ1 την καινούργια σεζόν θα βγάλει στον αέρα εννέα ελληνικές σειρές, με τις επτά να κάνουν πρεμιέρα Οκτώβριο με Νοέμβριο, ενώ δύο θα βγουν στον αέρα στις αρχές του 2017. Η μία από αυτές βασίζεται στην ισραηλινή σειρά «She is with me» ενώ για την άλλη είχαμε αναφέρει ότι είναι επίσης ισραηλινής προέλευσης, αλλά ακόμα δεν είχε «κλειδώσει».

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με την ξένη εταιρεία παραγωγής και έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία της για να βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2017. Πρόκειται για τη σειρά «La Famiglia» που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στο Ισραήλ ανεβάζοντας μάλιστα τον ημερήσιο μέσο όρο του τηλεοπτικού σταθμού που προβλήθηκε κατά 31%! Όπως είναι λογικό μετά από την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης πήρε το «εισιτήριο» για δεύτερη σεζόν, ενώ εκτός από την Ελλάδα τα δικαιώματά της έχουν αποκτήσει και άλλες χώρες καθώς πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία με πολύ ιδιαίτερο και ανατρεπτικό χιούμορ.

Ήρωές της τα μέλη μίας πενταμελούς οικογένειας: ο πατέρας κι η μητέρα που διανύουν την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους, δύο δίδυμες κόρες στην εφηβεία με εντελώς αντίθετο χαρακτήρα, ένα δεκάχρονο αγόρι κι ένα νεογέννητο μωρό. Μαζί τους και η γιαγιά που είναι… θεότρελη αναστατώνοντας με τα καμώματά της όλους τους άλλους. Η οικογένεια αυτή λοιπόν βρίσκεται στο γραφείο ενός συμβούλου γάμου που τους έχει αναλάβει και σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε τα μέλη της να αφηγούνται τα όσα έχουν συμβεί. Τα επεισόδια διαδραματίζονται στις συνεδρίες που η «Famiglia» έχει κάποιο πρόβλημα και θέλει βοήθεια από το σύμβουλο που… τρελαίνεται με όσα ακούει και προσπαθεί να δώσει ήρεμα τις λύσεις…!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ανατρεπτική αυτή ιστορία έχει δοθεί ήδη σε πετυχημένο συγγραφικό δίδυμο που τη διασκευάζει στα ελληνικά, ενώ για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, έχουν γίνει επαφές με δύο πολύ γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς που δεν θα προδώσω τα ονόματά τους για να μην το… ματιάσουμε και χαλάσει το comeback τους στο τηλεοπτικό τοπίο. Άλλωστε τα στελέχη του ΑΝΤ1 ποντάρουν πολύ και σε αυτή την καινούργια σειρά που μετά την επιτυχία της στο εξωτερικό, αλλά και με τους σεναριογράφους και ηθοποιούς που κάνουν επαφές δημιουργούνται τα εχέγγυα για μία πολύ καλή τηλεοπτική κωμική σειρά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε