Τρελό γλέντι στο GNTM με την φωτογράφιση του “γύπα”! Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε μαζί του

“Αν γυρίσεις την πρώτη κάθετα, είναι λες κι έχει πονόδοντο” ανέφερε ο Γιώργος Καράβας για τον Δημοσθένη στο GNTM.

Να φωτογραφηθούν χαλαροί στο κρεβάτι τους, κλήθηκαν τα μοντέλα του GNTM. στην δοκιμασία Instagram vs Reality. Με το τέλος της δοκιμασίας επιβράβευσης οι ίδιοι μαζί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Κάραβα έκριναν και σχολίασαν το αποτέλεσμα.

Την παράσταση έκλεψαν οι φωτογραφίες του Δημοσθένη καθώς προκάλεσαν απανωτά γέλια στο σπίτι. Ο ίδιος ανέφερε αστειευόμενος αλλά και συνάμα αμήχανος: «Στην αριστερή είμαι 23 χρονών, έχω πιει τα πάντα το βράδυ, έχω ξυπνήσει με μαύρους κύκλους στα μάτια και επικοινωνώ, δεν επικοινωνώ. Στην δεξιά είμαι 65 χρονών συνταξιούχος, κοιτάω απλά τηλεόραση κι η γυναίκα περνά και λέει κάτσε να τον βγάλω μια φωτογραφία.»

Η Ζενεβιέβ συμφώνησε και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιώργος Καράβας που του είπε: «Αν γυρίσεις την πρώτη κάθετα, είναι λες κι έχει πονόδοντο.» Την δοκιμασία τελικά κέρδισε η Λία.

Κατηγορίες Media Ετικέτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά για την κριτική που την ενόχλησε – “Δε δέχομαι κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου”

Η Κατερίνα Στικούδη απαντά για την κριτική που την ενόχλησε – “Δε δέχομαι κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου”

Στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη και μεταξύ άλλων μίλησε και για παλαιότερη κριτική που την έχουν ενοχλήσει και πως το χειρίστηκε. “Για εμένα το ... Διαβάστε περισσότερα
Τα τηλεμαθήματα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Τα τηλεμαθήματα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται καθημερινά, από τις 9 έως τις 12 το πρωί, τα μαθήματα από την εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας, για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Το ... Διαβάστε περισσότερα