Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τριαντάφυλλος: Έκλαιγα σαν παιδάκι, αυτό δεν άρεσε στη γυναίκα μου

Τριαντάφυλλος: Έκλαιγα σαν παιδάκι, αυτό δεν άρεσε στη γυναίκα μου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον αγαπημένο τραγουδιστή και πρώην οπαίκτη του Survivor, Τριαντάφυλλο, ο οποίοες έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το reality επιβίωσης.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτλέρας, και μίλησε για όλα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, ενώ ξεκαθάρισε και τι ισχύει ανάμεσα σε εκείνον και άλλους τραγουδιστές όπως είναι ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Σχετικά με τ η συμμετοχή του στο Survivor ο Τριαντάφυλλος είπε: «Πριν φύγω για το Survivor πήγα στον Άγιο Εφραίμ και πήρα αγιασμό, δίνει δύναμη στη ζωή μου, τον είχα μαζί μου και στο παιχνίδι.

Ακόμα και πριν το Survivor ήμουν από τους λίγους τραγουδιστές που έκαναν 4 με 5 live την εβδομάδα. Απλά με το Survivor με γνώρισαν και τα πιο μικρά παιδιά.

Στο Survivor μπήκα γιατί ήθελα να δείξω στον κόσμο αυτό που είμαι, δεν με ένοιαζε να τσαλακωθώ. Νόμιζα ότι θα πάω στο Survivor μόνο για δύο εβδομάδες και τελικά έμεινα 6 1/2 μήνες».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Τριαντάφυλλος απάντησε σε όσα ακούγονται και γράφονται για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Δεν είχαμε παρεξηγηθεί με τον Αντώνη Ρέμο όπως έχει γραφτεί, έχουμε βρεθεί και είναι όλα καλά μεταξύ μας», είπε για τον Ρέμο ενώ για τη Θεοδωρίδου αποκάλυψε: «Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάμε συνέχεια, μου έστειλε και μήνυμα όσο ήμουν στο Survivor, την υποστηρίζω σε ό,τι κάνει, είμαστε φίλοι».

Σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και όσα είχε σχολιάσει παλιότερα, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Όταν τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός το «Αθήνα μου» σχολίασα πως η φωνή του είναι ίδια με του Αντώνη Ρέμου, κακό είναι αυτό;»

Για την περίοδο του Survivor, ο τραγουδιστής είπε για τη σύζυγό του: «Την πίεζαν πάρα πολύ, παντού να μιλήσει, κοιμόταν νωρίς για να πάει στο ιατρείο. Έβλεπε τα σχόλια, τη βρίζανε αλλά το διαχειρίστηκε πολύ καλά. Δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος αλλά είναι μαζί μου 15 χρόνια»

«Η πιο δύσκολη μέρα για μένα στο παιχνίδι ήταν η μέρα που είχε γενέθλια του γιου μου και ήμουν μακριά του. Ευτυχώς αυτή η γυναίκα που έχω όλα τα κράτησε σε βιντεάκια». είπε ο Τριαντάφυλλος για το Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις