Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Τριαντάφυλλος: Ήθελα να το πω με την Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα

Τριαντάφυλλος: Ήθελα να το πω με την Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα

“Μέχρι τώρα το τραγουδάμε στα μαγαζιά και γίνεται ο χαμός” εξηγεί ο Τριαντάφυλλος.

Άγνωστο παρασκήνιο πίσω από μεγάλες του επιτυχίες αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha.Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

“Πάντα ερχόταν εκεί στη Βάρκιζα που έμενα ένας μαρμαράς με ένα αγροτικό αυτοκίνητο και κόρναρε συνέχεια για να βγω έξω. Αφού το έκανε αυτό 15 – 20 φορές, μου λέει “σου αφήνω έναν στίχο” και το πετάει στο μπαλκόνι του σπιτιού μου.

Το παίρνω και το αφήνω στην κουζίνα. Μετά από καιρό το βλέπω και γράφει τον στίχο “Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε”.

Και γράφω λοιπόν την μελωδία για τον Αντώνη Ρέμο, που τότε ήμασταν μαζί στο Διογένη, βγαίνει ένα ζεϊμπέκικο φανταστικό αλλά τότε είχε μπει ήδη στούντιο και είχε πει το “Μόνος μου”. Μου λέει ασ’ το να το πω του χρόνου” αλλά ο Νίκος Δουλάμης λέει “όχι, δεν θα το πεις του χρόνου αλλά θα το πει ο Τριαντάφυλλος αυτό”.

Και αναρωτήθηκα αν θα πω εγώ ζεϊμπέκικο στα 18, 19 μου και μου είπε ότι θα γίνει χαμός. Το είπα τελικά, ήταν για μένα και μέχρι τώρα αυτό το τραγούδι μάς δίνει ψωμί, αρέσει και περνάει ο κόσμος καλά” τόνισε αρχικά ο τραγουδιστής.

“Δεν ήθελα να πω τον ύμνο, το “Σπάω τα ρολόγια”. Της έλεγα, “ρε Εύη μου, τι να σπάσω τα ρολόγια;” και τα ίδια έλεγα στον Κωνσταντίνο Παντζή.

“Πες του, εντάξει, δεν πειράζει” μου είπε, το βάζουμε εκεί στο cd, το λέω στην Ελένη Μενεγάκη και παίρνω μηνύματα μέχρι και σήμερα. Είναι 30 χρονών τραγούδι, Παναγία μου και είναι ίσως από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου αν όχι η μεγαλύτερη”.

“Το “Μην γυρίσεις ξανά” ήταν ένα ντουέτο που ήθελα να το πω μαζί με την τεράστια Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά όμως υπήρχε ένα πρόβλημα! “Ωραίο το τραγούδι, αλλά εγώ γιατί να κάνω ραπ;” λέω. Μου είπαν πως θα κάνει όμως αίσθηση, το λέω και γίνεται πανικός.

Μέχρι τώρα το τραγουδάμε στα μαγαζιά και γίνεται ο χαμός. Νατάσα μου, είμαι πολύ χαρούμενος που το είπα μαζί σου και πραγματικά χαίρομαι για αυτή τη συνεργασία” συμπλήρωσε, επίσης, ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις