Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τζιμ Πάρσονς και Μαγίμ Μπιάλικ ξανά μαζί: Με άρωμα Big Bang Theory το φινάλε του Young Sheldon

Τζιμ Πάρσονς και Μαγίμ Μπιάλικ ξανά μαζί: Με άρωμα Big Bang Theory το φινάλε του Young Sheldon
Photo by Sonja Flemming/CBS via Getty Images

Ιδιαίτερα ξεχωριστό θα είναι για τους λάτρεις του Big Bang Theory το τέλος της σειράς Young Sheldon. Γιατί; Γιατί για πρώτη φορά μετά από χρόνια να ενωθούν οι Τζιμ Πάρσονς και Μαγίμ Μπιάλικ.

Ο «Σέλντον» του Big Bang Theory και η σύζυγός του Έιμι, ο Τζιμ Πάρσονς και η Μαγίμ Μπιάλικ δηλαδή, θα εμφανιστούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Young Sheldon, της σειράς spin-off του Big Bang Theory.

Το τελευταίο επεισόδιο του Young Sheldon θα μεταδοθεί την Πέμπτη, 16 Μαΐου από το CBS ενώ θα μεταδοθεί μέσω streaming στο Paramount+ με την υπόθεση προς το παρόν να παραμένει άγνωστη.

Είναι η πρώτη φορά που οι χαρακτήρες του «Σέλτον» και της «Έιμι» θα συναντηθούν ξανά μετά το φινάλε του The Big Bang Theory, τον Μάιο του 2019.

Το «Young Sheldon» αφορά τον νεαρό Sheldon Cooper, ο οποίος «μεγαλώνει στο Ανατολικό Τέξας την δεκαετία του ’80 και του ’90 με την οικογένειά του».

Τον μικρό Σέλντον υποδύθηκε ο Ίαν Άρμιταζ (Ian Armitage), ενώ μαζί του πρωταγωνιστούν οι Ζόι Πέρι (Zoe Perry), Λανς Μπάρμπερ (Lance Barber), Μοντάνα Τζόρνταν (Montana Jordan), Ρέγκαν Ρέβορντ (Raegan Revord), Άνι Ποτς (Annie Potts), Ματ Χόμπι (Matt Hobby), Ουάιατ Μακκλούρ (Wyatt McClure) και Έμιλι Οσμέντ (Emily Osment).

Ο Jim Parsons είναι ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς του «Young Sheldon» και έχει το ρόλο του αφηγητή ενώ σε δύο επεισόδια δάνεισε τη φωνή της η Mayim Bialik.

Media Τελευταίες ειδήσεις