Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τζώνη Καλημέρης: Θαυμάζω απεριόριστα την Χριστίνα Κοντοβά – Τι είπε για το πρόβλημα υγείας

Τζώνη Καλημέρης: Θαυμάζω απεριόριστα την Χριστίνα Κοντοβά – Τι είπε για το πρόβλημα υγείας

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος μίλησε για τη σύντροφό του, Χριστίνα Κοντοβά, τα παιδιά του, την αρρώστια που πέρασε και την ενασχόληση του με την εστίαση.

Ο Τζώνης Καλημέρης ήταν καλεσμένος την Τρίτη στην εκπομπή Πρωινό που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, και μίλησε για πολλά.

Κάποια στιγμή, εξομολογήθηκε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με τον καρκίνο.

«Δεν με επηρέασε καθόλου συναισθηματικά, ψυχολογικά η αρρώστια. Δεν πόνεσα ποτέ, δεν είχα θέμα να πεθάνω, αλλά ζορίστικα πολύ γιατί ήταν πολλά χρόνια, πολλές οι θεραπείες, μέχρι που πήγα στην Αμερική και το σκότωσα το θηρίο -το θηρίο δεν σκοτώνεται, είναι σε μια ύπνωση, αλλά είναι 12 χρόνια που είμαι μια χαρά.

Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές, είναι ορατό το φαινόμενο. Δεν είναι ότι πρέπει να κάνω υπερηχογραφήματα ή οποιαδήποτε άλλη εξέταση. Μπορώ να το δω κι εγώ.

Ο καρκίνος του δέρματος είναι ορατός, μια κακή ελιά, μια κοκκινίλα που δεν εξηγείται και δεν φεύγει», είπε ο Τζώνης Καλημέρης.

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε και για τη πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης και τις συνεργασίες, πετυχημένες και μη που έχει κάνει. Τι ανέφερε για τα όσα παίζουν τώρα στην τηλεόραση και πώς μπορεί ένα κανάλι να ανακάμψει;

Media Τελευταίες ειδήσεις