Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έμεινα στο δρόμο, έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Έμεινα στο δρόμο, έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες

“Ήταν πολύ καλά τα λεφτά, αλλά δεν μας πλήρωσαν από μία δουλειά και δεν είχαμε να πληρώσουμε το ξενοδοχείο…” είπε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στο Mega Καλημέρα και στην Χριστίνα Πατσιώκα για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει ως μοντέλο και την οικογένειά του

Ο ίδιος θυμάται πως την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, εργαζόταν παράλληλα και σε μαγαζιά φίλων του.

«Φέτος δεν έχω προτάσεις, όπως και γενικά δεν έχω γιατί έχω ξεκινήσει μια ιστορία στα δικαστήρια με ένα κανάλι» ανέφερε.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει όντας άστεγος, αποκάλυψε πως συνέβησαν όλα όταν έφυγε στο Μιλάνο για να δουλέψει ως μοντέλο.

«Ήταν πολύ καλά τα λεφτά, αλλά δεν μας πλήρωσαν από μία δουλειά και δεν είχαμε να πληρώσουμε το ξενοδοχείο, έληξε και η βίζα και έμεινα στο δρόμο…έτρωγα τα μπισκότα που άφηναν στις καφετέριες» συμπλήρωσε.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είναι πατέρας τριών κοριτσιών. «Συνειδητά έκανα παιδιά μετά τα 50, η μεγάλη μου κόρη είναι 28 χρονών» λέει ενώ αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε βάλει ανθρώπους να παρακολουθούν την κόρη του.

Media Τελευταίες ειδήσεις