Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βαγγέλης Γερμανός: Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα

Βαγγέλης Γερμανός: Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα

“Την Πάολα με άλλο υλικό θα την άκουγα, δεν υποτιμώ τίποτα” ανέφερε ο Βαγγέλης Γερμανός.

Ο Βαγγέλης Γερμανός έδωσε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στον Θανάση Πάτρα και μίλησε για το έντονο σχόλιο που δέχθηκε για το τραγούδι “Στην μπανιέρα δυο δυο” και το λόγο που δεν θα έγραφε τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα. 

Ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής μίλησε για το φροντιστήριο που διατηρούσε και για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Μικρός έλεγα πως όταν μεγαλώσω θα γίνω περιπτεράς, γιατί είχε όλα τα παραμυθία, σοκολάτες και καραμέλες. Είχα 5 χρόνια φροντιστήριο μαθηματικών. Εισπράττω αγάπη, όταν τους συναντάω σήμερα» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γερμανός.

«Μια γιαγιά μου είπε «ντροπή, αίσχος» για το τραγούδι «στην μπανιέρα δυο δυο». Δεν είμαι υπέρ του να κατακρίνει κάποιος την ραπ ή την τραπ, το να είσαι υπέρ της βίας δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο», συμπλήρωσε.

Γιατί δεν θα έγραφε τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα και ποιά είναι η γνώμη του για την Πάολα;

«Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Φουρέιρα, αφού τραγουδάει εγγλέζικα… όλο το γκλάμουρ και το στρας μου φαίνονται “εξωμουσικά”. Την Πάολα με άλλο υλικό θα την άκουγα, δεν υποτιμώ τίποτα, όλα αξίζουν τον σεβασμό μου», είπε κλείνοντας ο Βαγγέλης Γερμανός.

Media Τελευταίες ειδήσεις