Site icon NewsIT
10:41 | 15.05.25

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Δηλαδή η Δανάη Μπάρκα θα έπρεπε να έκλαιγε στην εκπομπή και μετά να γελούσε;»

Βαγγέλης Χαρισόπουλος

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος

Newsit Newsroom

«Μου φάνηκαν απολύτως φυσιολογικές οι αντιδράσεις της Δανάης Μπάρκα», υπογράμμισε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος

«Ήταν κρυφό το πλάνο που φαινόταν να κλαίει, μου φάνηκε και λίγο άκομψο όπως τραβήχτηκε και μεταδόθηκε», σχολίασε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος για το τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αλλά και την παρουσιάστριά του, Δανάη Μπάρκα.

Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και της συνεργασίας που είχε με τη Δανάη Μπάρκα στη μεσημεριανή ζώνη του MEGA, μίλησε μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», με τις δηλώσεις του να δημοσιεύονται το πρωί της Πέμπτης (15.05.2025).

«Ψυχολογικά είμαι ψύχραιμος. Έχω την πολυτέλεια, δεν θέλω να θεωρηθεί σνομπικό εκ μέρους μου, ότι έχω και άλλη συνεργασία οπότε δεν ήμουν 100% εξαρτημένος οικονομικά από εκεί αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι για τον περισσότερο κόσμο. Καταλαβαίνω πάρα πολύ το άγχος και την αβεβαιότητα που μπορεί να νιώθει κάποιος», δήλωσε αρχικά ο stand up comedian.

«Τι πιο φυσιολογικό από την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα μετά το τέλος της εκπομπής; Δηλαδή ποιος θα έκανε κάτι διαφορετικό; Το αντίστροφο, δηλαδή, τι; Να έκλαιγε στην εκπομπή και να γελούσε μετά; Δεν το καταλαβαίνω. Επίσης, αυτό που έκλαιγε μετά, ήταν ένα κρυφό πλάνο το οποίο μου φάνηκε και λίγο άκομψο όπως τραβήχτηκε και μεταδόθηκε. Μπορεί όμως να είμαι και υπερβολικός. Εμένα μου φάνηκαν απολύτως φυσιολογικές οι αντιδράσεις της. Νομίζω πως ο καθένας έτσι θα αντιδρούσε», συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

«Ο καθένας αντιμετωπίζει ένα δυσάρεστο γεγονός με τον τρόπο που θέλει να το αντιμετωπίσει. Κάποιοι μπορεί να πέσουν στα πατώματα, κάποιοι πιστεύουν ότι με το χαμόγελο και τη θετικότητα μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Έκανα το πάρτι γιατί έτσι το ένιωθαν και καλά έκαναν», πρόσθεσε ακόμα ο stand up comedian.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version