Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βαγιάννη, Μουτσινάς, Βλάχος, Ελευθερίου, Πάτρας, Λαμπίρη, Κορινθίου και Αϊβάζης για τη UNICEF

Βαγιάννη, Μουτσινάς, Βλάχος, Ελευθερίου, Πάτρας, Λαμπίρη, Κορινθίου και Αϊβάζης για τη UNICEF

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου ανοίξτε… τους κουμπαράδες σας, όπως θα κάνουν και οι μαθητές από πολλά δημόσια, αλλά και ιδιωτικά σχολεία της χώρας μας.

Η αλήθεια είναι ότι με τόσα χαράτσια οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πολλά, αλλά είναι σίγουρο πως έστω και από το υστέρημά τους θα προσφέρουν πάλι όσα μπορεί ο καθένας στη UNICEF που αυτή τη φορά προσπαθεί να βοηθήσει το δύσκολο έργο των πρώην ΠΙΚΠΑ και του Κέντρου Βρεφών «Μητέρα».

Ο τηλεμαραθώνιος Αγάπης διοργανώνεται από τη ΝΕΡΙΤ με την Ελληνική Επιτροπή της UNICEF και θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης στις 19:15 της ερχόμενης Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Την παρουσίασή του θα αναλάβουν η Ρίκα Βαγιάννη, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Πάνος Βλάχος, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Θανάσης Πάτρας, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης θα στείλουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή της ΝΕΡΙΤ και οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, αλλά και οι μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας καθώς και 11 μεγάλα κανάλια και ραδιοσταθμοί της περιφέρειας που θα συνδεθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματός τους με την κρατική τηλεόραση. Με αφορμή τον τηλεμαραθώνιο Αγάπης, η ομάδα παραγωγής του απευθύνθηκε σε ελληνικές και άλλες εταιρείες που εδρεύουν στη χώρα μας ζητώντας τη βοήθεια τους για παιδικές τροφές, κλινοσκεπάσματα και εξοπλισμό δωματίου. Η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και ήδη συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων με σκοπό να ανακουφίσει τα 250 περίπου παιδιά που φιλοξενούνται στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Αττικής.

Όσοι λοιπόν θέλουν να βοηθήσουν δεν έχουν παρά να συντονιστούν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στη ΝΕΡΙΤ και από τις 19:30 και μετά να στείλουν τι δική τους προσφορά Αγάπης, γνωρίζοντας ότι τα χρήματά τους θα βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε