Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Βάιος Σύρρος: Το θαύμα που βίωσα με τον Άγιο Εφραίμ ήταν το κλικ που μου άλλαξε τη ζωή

Βάιος Σύρρος: Το θαύμα που βίωσα με τον Άγιο Εφραίμ ήταν το κλικ που μου άλλαξε τη ζωή

«Η ηγουμένη μού είπε πως με μύρο εμφανίζεται ο Άγιος. Αυτό που με προβλημάτισε είναι γιατί διάλεξε να εμφανιστεί σε μένα», λέει ο Βάιος Σύρρος.

Ο Βάιος Σύρρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την αποχώρησή του μετά από 23 χρόνια από το Star, τον καρκίνο και το θαύμα του Αγίου Εφραίμ. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία “λύγισε” στον αέρα του Alpha.

«Έφυγα από το Star μετά από 23 χρόνια, όμως, παραμένει η αγάπη μου. Δεν είναι διαζύγιο, απλά κάποια στιγμή κουράστηκα από την πίεση του δελτίου.

Είχα κάποια θέματα υγείας και θεώρησα ότι δεν μπορώ άλλο να αντέξω αυτή την πίεση. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις ταχύτητες του δελτίου ειδήσεων. Θα κάνω ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο Βάιος Σύρρος.

Ο Βάιος Σύρρος είπε στη συνέχεια: «Το θαύμα που βίωσα με τον Άγιο Εφραίμ ήταν το κλικ που μου άλλαξε τη ζωή. Είχα ένα πόνο στην πλάτη και όλοι μου έλεγαν πως έχω πρόβλημα με την καρδιά.

Έκανα γαστροσκόπηση και βρήκαμε τον καρκινικό όγκο, αναγκάστηκα να κάνω επέμβαση. Πήγαμε με τη σύζυγό μου στον Άγιο Εφραίμ, ο οποίος δεν είναι Άγιος, είναι φίλος για μένα.

Έβαλα το βαμβάκι με το λαδάκι πάνω στο σημείο που θα γινόταν η επέμβαση και ξαφνικά στο δωμάτιο άρχισε να μυρίζει μύρο. Μετά την επέμβαση, είπαμε με τη σύζυγο να ξαναπάμε στον Άγιο Εφραίμ για να πάρουμε το λαδάκι που μυρίζει μύρο.

Πήγα και ζήτησα από την ηγουμένη να μου δώσει το λαδάκι που μυρίζει μύρο. Η ηγουμένη μού είπε πως με μύρο εμφανίζεται ο Άγιος. Αυτό που με προβλημάτισε είναι γιατί διάλεξε να εμφανιστεί σε μένα».

Ο Βάιος Σύρρος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κι έχω δει και τη Σταματίνα στον Άγιο Εφραίμ. Σε είχα δει που μπήκες, προσκύνησες κι έφυγες. Κι αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα που βλέπω ανθρώπους που πραγματικά εκτιμάω κι έχουν μια ποιότητα στη δουλειά τους να πιστεύουν τα ίδια με εμένα».

Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Εντάξει παιδιά, συγκινούμαι γιατί πηγαίνω σε αυτό το μοναστήρι από παιδί, με πήγαιναν οι γονείς μου.

Είχα την τύχη να γνωρίσω και την ηγουμένη που βρήκε τα λείψανά του… Έχω ένα προσωπικό τάμα να βρίσκομαι πολύ συχνά εκεί. Έχω ακούσει για πάρα πολλά θαύματα και μπράβο στον Βάιο που θέλει να το επικοινωνήσει αυτό».

Media Τελευταίες ειδήσεις